• Свеж
Велазе Сребрени Садови Од 30 Парчиња За 6 Со Фенси Кутија За Подароци, Врвен Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик, Прибор За Јадење Полиран Со Огледало, Издржливи ?
zoom_in

Велазе Сребрени Садови Од 30 Парчиња За 6 Со Фенси Кутија За Подароци, Врвен Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик, Прибор За Јадење Полиран

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

МОДЕРЕН КОМПЛЕТ ЗА СРЕБРЕНИ САДОВИ ОД 30 ПАРЧИЊА-комплет сребрени садови Велазе за 6 вклучува 6 вилушки за вечера, 6 вилушки за салата, 6 ножеви за вечера, 6 лажици за вечера и 6 лажички Нашиот комплет за рамни садови може да ги задоволи повеќето семејства од 4 - 6 лица. Вилушките лажиците и комплетот ножеви се неопходни за семејствата или рестораните. ХРАНА-ОДДЕЛЕНИЕ 18/10 НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК - овој прибор за јадење сет за 6 е направен од храна одделение 18/10 нерѓосувачки челик, кој се грижи за вашето здравје. Доволно цврст за да ја издржи секојдневната употреба. Отпорен на ' рѓа, отпорен на Корозија и издржлив во годините што доаѓаат. Се додека добро се грижите за кујнските сребрени садови, тоа ќе трае долго време. ИСКЛУЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА-огледало полиран дизајн, убава и лесна за чистење. Рабовите на комплетот лажици и вилушки се полираат во повеќе процеси, кои се мазни и удобни за употреба и воопшто нема да ви наштетат на устата. Сечилото е назабено за да заштеди време и напор при сечење храна. ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН-рачките на комплетот за прибор за јадење се дизајнирани според држењето на раката и имаат додадена соодветна дебелина и тежина за да обезбедат максимална удобност за вас и вашето семејство за време на употребата. Мазната рачка на комплетите прибор за јадење, исто така, обезбедува удобно чувство на употреба.

Поврзани производи..