• Свеж
DBYLXMN склопувачки корпи за организатор за складирање Организатор за складирање на чевли за чевли со чиста чевли 1 парчиња преклопно пластично домаќинство и организ?
zoom_in

DBYLXMN склопувачки корпи за организатор за складирање Организатор за складирање на чевли за чевли со чиста чевли 1 парчиња преклопно

DEN 1121.60

Стока
check Во продавницата

100% пластика Материјал : пластика. И висок квалитет. Големина : S 21.5x12x31cm L 23x14x35cm. Тежина : Апликација 68 G/компјутерска сад за сад Компактна торба за складирање на облека за удобности и ќебиња мека корпа со организатори на шкафовите и складирање на канти за облека за организација со капаци за складирање на капаци за складирање. Колпсибилни корпи за организатор за складирање Организатор за чевли за чевли за чевли со чиста чевли 1pc преклопување пластично домаќинство и организатори организирани контејнери за складирање и високо квалитетно работење : , преклопување, залихи на засилување : s 21.5x12x31cm l 23x14x35cmweightweight : App 68g/PCMaterial : Modern Style : Modern1x чевли за складирање.

Поврзани производи..