• Свеж
Комплетен комплет за кров -бар -решетката со нозе со нозе се вклопуваат 25+ возила со подигнати шини на покривот - комплетот е нозе за заклучување на SX100 и аерординамс?
zoom_in

Комплетен комплет за кров -бар -решетката со нозе со нозе се вклопуваат 25+ возила со подигнати шини на покривот - комплетот

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Комплетен комплет - дизајниран да се монтира во фабриката за подигнати покривни шини на вашето возило, овој солиден вкрстен бар комплет доаѓа со нозе за заклучување, супер тешки и аеродинамични алуминиумски крстови со ленти за генерирање на вител и прилагодливост за монтирање скоро секој додаток Направете простор за авантура - решение за заштеда на простор за носење товар и опрема. Овој комплетен систем за решетки на покривот е направен за да се пристапи : од носење кајаци, велосипеди, скии, сноуборд, лопатка, корпи за покриви, носачи на хард или мека обвивка и повеќе!. Направете простор за авантура-без разлика дали едноставно немате простор во вашето возило, или повеќе не би го натрупале вашиот товар на товар, оваа решетка за покривот на носорог ќе ви обезбеди решение за заштеда на простор за носење на вашата опрема или товар на вашата покрив. Достапно - Брзо и лесно однесете ја вашата спортска опрема до патеката, плажа, езеро или планина. Или монтирајте го носачот на товар на покривот како товарна кутија до вашиот систем за решетки на покривот за да ја ставите вашата опрема или багажот, чувајќи го трупот или карго -површината бесплатно. Изгледа без интеграција - Наменета за авантуристи за време на викендот, овој систем нуди максимална јачина и издржливост заедно со низок шум. Беспрекорно интегрирајте додатоци како носачи на кајак, лавици за велосипеди, држачи за риболов, кутии за багаж, ски -превозници и многу повеќе. Системска безбедност - Вортекс шипките доаѓаат со заклучување на крајните капачиња, нудејќи заштита за заклучување и одвраќање на кражба и за воините за време на викендот и за авантуристичките авантуристи. Заклучете го системот на вашето возило додека исто така заклучувате додатоци на вашите вителски шипки. Изградени цврсти-додека нозете на други брендови се од пластика, Roco Rack користи супер-тело засилен со стакло најлон, УВ-стабилизиран за одлични перформанси, долговечност и трајна издржливост. Вортексните шипки имаат внатрешна форма H, обезбедувајќи супериорни перформанси на оптоварувањето. Тестирани стандарди за патишта - тестирани и одобрени на австралискиот стандард AS1235-2000 за носители на оптоварување на покривот. Погодно за лесна употреба надвор од патот. Максимален рејтинг на оптоварување од 165 bs на патот и 82 фунти надвор од патот. Прирачник за сопственици на референци за оценување на оптоварувањето на покривот специфичен за возилото. Лесна инсталација-Инсталација со лесна писета со вклучени чекор-по-чекор инструкции. Минути за инсталирање и живот на употреба. Лесно инсталирајте додатоци во каналот Vortex Bar и прилагодете го решетката за покривот за да одговараат на вашиот авантуристички животен стил. Петгодишна гаранција - Инженерска во Австралија и направена со високо квалитетни материјали и занаетчиство.

Поврзани производи..