• Свеж
Jlong 2 пакувања може да се обликува стаклени чаши со стаклена слама, чаши за пиење од 19 мл, очила за пиво, замрзнати чаши за кафе, симпатична чаша од тумб за виски, кокте
zoom_in

Jlong 2 пакувања може да се обликува стаклени чаши со стаклена слама, чаши за пиење од 19 мл, очила за пиво, замрзнати чаши

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Издржлив материјал : Очилата за високи топки се изработени од висококвалитетно стакло, структурирано со цврсто рамно дно Сладената чаша за кафе е достапна во два капацитети, 14oz/400ml и 19oz/550ml за да ги задоволи вашите потреби. Сигурно ќе ги импресионира сите наоколу со својот прекрасен изглед и ќе создаде тони забава за вашите гости. Уникатен дизајн : стаклена чаша во стилот на оригами со европски ретро вкус, многу погоден за слободно време и забава или поформални вечери. Додека чашите за стакло кафе имаат фенси изглед што ќе ги издвои вашите пијалоци од останатите. Тој е ергономски дизајниран така што ќе се чувствувате лесни и удобни за држење. Лесно за чистење : Очилата за пиење со ребра има мазен раб со широк отвор за лесен пристап, што го олеснува пополнувањето и чистењето. И мазниот внатрешен wallид нема да апсорбира храна или пигменти. Овие чисти чаши за пиење лесно можат да се исчистат со миење на рацете и се машини за миење садови безбедни за ваша погодност. Неверојатен подарок : Оваа симпатична чаша за трескање е многу естетска, модерна и карактеристична. Пивото може да ги обликува чашите за пиење се совршени за роденден, домаќинство, чајни комплети, годишнина, свадба, дипломирање, забави за ергени, додатоци за кафе -бар, ден на мајки, ден на татковци, Ноќта на вештерките, Денот на благодарноста, Божиќ, Нова Година или која било дадена прилика, тие ќе ги направат Сакајте го до крај. Мулти-намена : Стаклените чаши со слама се одлични за секоја пригода, какви било топли и ладни пијалоци. Навистина популарна во семејства, кујна, пиварници, кафулиња, барови, продавници за десерти, продавница за сладолед и ресторани. Можете да го користите како кригла еспресо, латета кригла, замрзна чаша за кафе, чаша чај, чаши за коктел, тегла за овошни сок, чаши за коктел, чаши за виски, чаша за пијалаци, стакло од маргарита, чаша Боба или која било друга интересна чаша за пијалоци. Издржлив материјал : Очилата за високи топки се изработени од висококвалитетно стакло, структурирано со цврсто рамно дно. Сладената чаша за кафе е достапна во два капацитети, 14oz/400ml и 19oz/550ml за да ги задоволи вашите потреби. Сигурно ќе ги импресионира сите наоколу со својот прекрасен изглед и ќе создаде тони забава за вашите гости. Уникатен дизајн : стаклена чаша во стилот на оригами со европски ретро вкус, многу погоден за слободно време и забава или поформални вечери. Додека чашите за стакло кафе имаат фенси изглед што ќе ги издвои вашите пијалоци од останатите. Тој е ергономски дизајниран така што ќе се чувствувате лесни и удобни за држење. Лесно за чистење : Очилата за пиење со ребра има мазен раб со широк отвор за лесен пристап, што го олеснува пополнувањето и чистењето. И мазниот внатрешен wallид нема да апсорбира храна или пигменти. Овие чисти чаши за пиење лесно можат да се исчистат со миење на рацете и се машини за миење садови безбедни за ваша погодност. Неверојатен подарок : Оваа симпатична чаша за трескање е многу естетска, модерна и карактеристична.

Material:
Glass
Color:
Transparent
Size:
19oz/550ml:
14*6*5cm/5.5x2.4x2Inch;
14oz/400ml:
12*6*5cm/4.72x2.4x1.96Inch.
Features:
Material:
The ribbed drinking glasses is made of high borosilicate glass, which is high temperature resistant and durable.
Easy to Clean:
Glass material, not easy to stick to oil, dustproof and stain-proof, can be directly cleaned in the dishwasher.
Exquisite Design:
The glass adopts a simple design, which not only has a good use function but also plays a good decorative function.
Perfect Gift:
You can give these beautiful glasses as gifts to your family and friends on Mother's day, birthday, graduation, Thanksgiving, Halloween, Christmas and other festivals.
Versatile:
Can shaped glasses are suitable for hot or cold drinks, such as tea, soda, whiskey, water, iced coffee, juice, wine, cocktails, milk and other beverages. Perfect for home kitchen, travel, hotel, bar, restaurants, outdoor picnic.
Package Included:
1* Origami Style Cocktail Glasses:
1* Glass Straw:
Note:
1. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Поврзани производи..