• Свеж
RJ45 Етернет Сплитер Кабел, CAT8 RJ45 Ethernet Адаптер Кабел Продолжување 1 до 2 Порта Одлична Врска Пренос Сплитер Етернет Приклучок Конектор Адаптер, RJ45 Етернет Адаптер КАБ?
zoom_in

RJ45 Етернет Сплитер Кабел, CAT8 RJ45 Ethernet Адаптер Кабел Продолжување 1 до 2 Порта Одлична Врска Пренос Сплитер Етернет

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Функција : Rj45 Етернет адаптер кабелот го решава проблемот со избегнување на влечење кабли напред-назад, а може да се користи и како extensionIt може да се користи и како продолжување, изработен е од висококвалитетни материјали и има непречен пренос. Разновиден : можете лесно да ги конвертирате ВРСКИТЕ RJ45 во 2 приклучоци RJ45 и да споделувате DSL СО голема брзина, кабелски модем и етернет порти без рутер. Овозможува два компјутери да споделуваат БРЗ DSL, кабелски модеми и етернет порти без потреба од рутер, проширувајќи го приклучокот RJ 45 на два стандардни дизајни 8 P8 C. Позлатено Јадро : Одлични перформанси за поврзување и пренос, женски конектор RJ45, може да спречи мешање на надворешен сигнал и да го оштети Интернет сигналот. Издржлив : плочата ЗА ПХБ е вградена во проводното коло за да се избегне оштетување на проводникот и истекување, обезбедувајќи подолг век на траење. Широка Примена : адаптерот За приклучок За Етернет е погоден за сите мрежи, домови и канцеларии и сите широкопојасни врски. Функција : Rj45 Етернет адаптер кабелот го решава проблемот со избегнување на влечење кабли напред-назад, а може да се користи и како extension.It може да се користи и како продолжување, изработен е од висококвалитетни материјали и има непречен пренос. Разновиден : можете лесно да ги конвертирате ВРСКИТЕ RJ45 во 2 приклучоци RJ45 и да споделувате DSL СО голема брзина, кабелски модем и етернет порти без рутер. Овозможува два компјутери да споделуваат БРЗ DSL, кабелски модеми и етернет порти без потреба од рутер, проширувајќи го приклучокот RJ 45 на два стандардни дизајни 8 P8 C.

Item Type:
RJ45 Ethernet Adapter Cable
Material:
ABS
Colour:
Black
Type:
CAT8 Internet Cable
Wire Core Process:
Gold Plated Core
Scope of Application:
Applicable to All Networks, Homes and Offices, and All Broadband Connections
Package List:
1 x RJ45 Ethernet Adapter Cable
Note:
The Ethernet splitter does not support two devices to surf the Internet at the same time.Only one device can be connected to the Internet at a time.

Поврзани производи..