• Свеж
HMZRQX Електричар Преносен алатки за алатки Организатор платно голем капацитет на отворено работна алатка за алатки за мулти -џебна алатка за алатки
zoom_in

HMZRQX Електричар Преносен алатки за алатки Организатор платно голем капацитет на отворено работна алатка за алатки за мулти

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Направено од густа ткаенина во Оксфорд, таа е покомпактна, отпорна на гребење, цврста и отпорна на солза Поради супер силното оптоварување и доверливо оптоварување, силата се пренесува назад во процесот на цртање, а шиењето е посилно. 3Д тродимензионален дизајн на ранец на торби. апсорбирање и дишење, удобно и декомпресирање, намалувајќи го заморот. Силен капацитет за носење, поголем простор, поудобен и исполнува различни работни потреби. Лесен за употреба на работни алатки, мултифункционален дизајн на торби внатре и надвор, практичен и професионален, е добар помошник за вашата работа!. Направено од густа ткаенина во Оксфорд, таа е покомпактна, отпорна на гребење, цврста и отпорна на солза. Да се ​​доживее на супер силното оптоварување и доверливо оптоварување, силата се пренесува назад во процесот на цртање, а шиењето е посилно .3d Тридимензионален дизајн на ранецот на торби. апсорбирање и дишење, удобно и декомпресирање, намалување на замор. Работа! Спецификација : Материјал : Оксфорд Клајмодел Број : Алатка Багтип : Bagmaterial : Canvasfeature : Portable Package Вклучен : Алатки*1if Имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор. Големината на производот се мери рачно, а грешката со големината е неизбежна.

Material:
Oxford Cloth
Model Number:
Tool Bag
Type:
Bag
Material:
Canvas
Feature:
Portable
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Поврзани производи..