• Свеж
КОМПЛЕТ ЗА НОКТИ ЗА НОКТИ SOLUSTRE Сет За Дупчалки за Чистење Кутикули 30 парчиња Вежба За Четка За Дупчење Ротирачко Полирање Тампонирање На Ноктите Нокти Отстранувањ?
zoom_in

КОМПЛЕТ ЗА НОКТИ ЗА НОКТИ SOLUSTRE Сет За Дупчалки за Чистење Кутикули 30 парчиња Вежба За Четка За Дупчење Ротирачко Полирање Тампонирање На

DEN 235.52

Стока
check Во продавницата

- материјал : ротационата датотека за полирање на вежбата е изработена од фина изработка и материјал за да се обезбеди издржливост и практичност - Цврсти и : ротационите датотеки за полирање за вежбање се направени од и цврсти материјали, овие бруси за уметност на ноктите се и не се лесни за деформација. - ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : ова е задолжителна мелница за нокти за професионални салони или дома. - : Чистач на кутикули Четката За Дупчалка за Бришење Прашина е наменета за девојки или жени кои сакаат алатки за маникир и салон за нокти. - Погоден за повеќето луѓе : ротационата датотека за полирање за вежбање е совршена алатка за уметност на ноктите за домашна употреба или употреба на салон за нокти, лесна за употреба и ракување, што ви носи многу погодност. Описовие професионални и маникир бруси се направени од материјали и за употреба. Овие алатки за лак за брус се внимателно изработени од материјали и не се лесни за деформација. Фината изработка на алатките за лак за брус, исто така, обезбедува практичност и долго време на употреба.Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано-Материјал : дијамант-големина на Пакување : 15, 80Х10, 50Х1, 70см;6, 22Х4, 13Х0, 67ин-материјал : ротационата датотека за полирање на вежбата е изработена од фина изработка и материјал за да се обезбеди издржливост и практичност.

Поврзани производи..