• Свеж
Елек за греење на пилипанот, 6 големини Unisex USB електрично загревање на елементот прилагодување на температурата за зимско загревање, електрична јакна, електрична ј?
zoom_in

Елек за греење на пилипанот, 6 големини Unisex USB електрично загревање на елементот прилагодување на температурата за зимско

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

¡ - Поразот со различни прилики - загреаниот елек на мажите е одлично за активности на отворено како одење на кучето, лопање на снегот, мотоциклизам, возење велосипед, планинарење, кампување, скијање, риболов, лов или канцелариска рутина и деловна употреба за време на есен и зима месеци Совршено како Божиќен подарок, Денот на благодарноста и подарокот за роденден. Control Control на температурата на ¾ - Загрејте се загрева за неколку секунди. Карактеристики 3 прилагодливи поставки за топлина со само едноставно притискање на копчето : црвена LED за висока брзина, сина LED за средна брзина, зелена LED за мала брзина. Можете да изберете како да го загреете грејниот елек според вашите сопствени барања. УСБ -прекинувач елек електрична облека за греење на полнење електричен h. ¡¾ Загрејте го вашето тело и рацете топло-загреаниот елек се користи со добар квалитет надолу, а 3 влошки за греење на јаглеродни влакна можат да ги загреат вашите области на телото на телото : вклучително и стомакот, половината и грбот. Загреаната јакна може да помогне во промовирање на циркулацијата на крвта и да се ублажи болката, како и напнатоста во мускулите. Загревање на облеката елек елек топла електрична облека за греење thre. Multightipple големини не го испуштаат енергично ако се мијат со рака. Cute-без купување на купување-нудиме едногодишно обезбедување на квалитет за да ви дозволиме да купите со доверба. Ако има какви било прашања, не двоумете се да не контактирате прво. Ние веруваме дека хуманизираниот дизајн и супериорниот квалитет на нашите загреани елеци ќе им дадат максимално задоволство на нашите клиенти. Имајте одлично искуство за купување!. ¡ - Поразот со различни прилики - загреаниот елек на мажите е одлично за активности на отворено како одење на кучето, лопање на снегот, мотоциклизам, возење велосипед, планинарење, кампување, скијање, риболов, лов или канцелариска рутина и деловна употреба за време на есен и зима месеци. Совршено како Божиќен подарок, Денот на благодарноста и подарокот за роденден. Control Control на температурата на ¾ - Загрејте се загрева за неколку секунди. Карактеристики 3 прилагодливи поставки за топлина со само едноставно притискање на копчето : црвена LED за висока брзина, сина LED за средна брзина, зелена LED за мала брзина. Можете да изберете како да го загреете грејниот елек според вашите сопствени барања. УСБ -прекинувач елек електрична облека за греење на полнење електричен h. ¡¾ Загрејте го вашето тело и рацете топло-загреаниот елек се користи со добар квалитет надолу, а 3 влошки за греење на јаглеродни влакна можат да ги загреат вашите области на телото на телото : вклучително и стомакот, половината и грбот. Загреаната јакна може да помогне во промовирање на циркулацијата на крвта и да се ублажи болката, како и напнатоста во мускулите. Загревање на облеката елек елек топла електрична облека за греење thre.

Поврзани производи..