• Свеж
Аокин за кабел за камера Raspberry Pi, FPC кабелска лента Flex Extension Cable 15 пин 22 пин за малина Пи нула или нула W, октопит октопи веб -камера, монитор 3Д печатач, итн., 30см/11.81in, 1 па?
zoom_in

Аокин за кабел за камера Raspberry Pi, FPC кабелска лента Flex Extension Cable 15 пин 22 пин за малина Пи нула или нула W, октопит октопи

DEN 92.64

Стока
check Во продавницата

Функција : Висококвалитетниот кабел за флексибилна лента е мек и компактен, лесен за инсталирање, совршено шоу видео Компатибилен : Златното 11.81in/30cm Златно за кабел за камера Raspberry Pi специјално дизајниран за Raspberry Pi Zero/Zero W, Model : FPC. Лесен за употреба : Директно-приклучок, едниот крај на кабелот е интерфејс од 15 пински 1,0мм на камера за малина и другиот крај со 22 пински 0,5мм интерфејс на табла RPI Zero/Zero W. Забелешка : Овој кабел за камера RPI е совршено компатибилен за таблата Raspberry Pi Zero/Zero W, а не да одговара на друга табла за модели на RPI, работи добро со вашата потреба и ќе биде флексибилен со поставување на фотоапаратот. Ако имате какви било проблеми за кабелот за камера Raspberry Pi, ве молиме контактирајте не по порака, ние ќе дадеме се од себе за вас. Функција : Висококвалитетниот кабел за флексибилна лента е мек и компактен, лесен за инсталирање, совршено шоу видео. Компатибилен : Златното 11.81in/30cm Златно за кабел за камера Raspberry Pi специјално дизајниран за Raspberry Pi Zero/Zero W, Model : FPC. Лесен за употреба : Директно-приклучок, едниот крај на кабелот е интерфејс од 15 пински 1,0мм на камера за малина и другиот крај со 22 пински 0,5мм интерфејс на табла RPI Zero/Zero W. Забелешка : Овој кабел за камера RPI е совршено компатибилен за таблата Raspberry Pi Zero/Zero W, а не да одговара на друга табла за модели на RPI, работи добро со вашата потреба и ќе биде флексибилен со поставување на фотоапаратот.

Поврзани производи..