• Свеж
Сертифициран 5210 ЈОН 3.84 ТБ САТА 6гб / С 3Д НАН 2.5 ССД МТФДДАК3Т8КДЕ
zoom_in

Сертифициран 5210 ЈОН 3.84 ТБ САТА 6гб / С 3Д НАН 2.5 ССД МТФДДАК3Т8КДЕ

DEN 6720.00

Стока
check Во продавницата

Сертифициран 5210 ЈОН 384 ТБ САТА 6гб / С 3Д НАН 2.5 " ССД МТФДДАК3Т8КДЕ Бесплатен Домашен превоз. Предмет што се користел претходно. Предметот може да има некои знаци на козметичко абење, но е целосно оперативен и функционира како што е наменето. Оваа ставка може да биде модел на подот или враќање на продавницата што е користена. Погледнете го списокот на продавачот за целосни детали и опис на сите несовршености. Производот е реновиран, целосно функционален и во одлична состојба. Поддржан од 90-дневната Обновена Гаранција. Овој производ во сопственост е професионално прегледан, тестиран и исчистен од квалификувани продавачи. Овој производ е во"Одлична состојба". Екранот и телото не покажуваат знаци на козметичко оштетување видливи од 12 инчи подалеку. Овој производ ги исполнува условите за замена или враќање на средствата во рок од 90 дена од приемот доколку не работи како што се очекуваше. Видете ги условите овде. Сертифициран 5210 ЈОН 3.84 ТБ САТА 6гб / С 3Д НАН 2.5 " ССД МТФДДАК3Т8КДЕ Бесплатен Домашен превоз. Предмет што се користел претходно. Предметот може да има некои знаци на козметичко абење, но е целосно оперативен и функционира како што е наменето. Оваа ставка може да биде модел на подот или враќање на продавницата што е користена. Погледнете го списокот на продавачот за целосни детали и опис на сите несовршености.

Поврзани производи..