• Свеж
ОПЕРИТИККС 2PCS приказ Стенд Посрам Рамки за свадбена рамка Брошура за приказ на табелата на табелата за приказ на табелата на табелата на табелата со знак на табела?
zoom_in

ОПЕРИТИККС 2PCS приказ Стенд Посрам Рамки за свадбена рамка Брошура за приказ на табелата на табелата за приказ на табелата на табелата на

DEN 207.84

Стока
check Во продавницата

Clear Desk Holder хартија-Наклон дизајн на форма L и висока транспарентност за лесно гледање на горниот дел од масата Стенд за приказ на менито-? Затегната е на задната страна, не е потребен лепак и можете лесно да ја промените хартијата. Стенд на табелата со мени- Покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ние ќе ви одговориме на време. L Особеноста на знакот на обликот-филмот против гребење на оштетување за време на транспортот и заградата во сите правци. Исчистена рамка за лежиште- Акрилен знак за разноврсна картичка за приказ на картичката за складирање на менито за складирање на менито. Clear Desk Holder хартија-Наклон дизајн на форма L и висока транспарентност за лесно гледање на горниот дел од масата. Стенд за приказ на менито-? Затегната е на задната страна, не е потребен лепак и можете лесно да ја промените хартијата. Стенд на табелата со мени- Покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ние ќе ви одговориме на време. L Особеноста на знакот на обликот-филмот против гребење на оштетување за време на транспортот и заградата во сите правци. Исчистена рамка за лежиште- Акрилен знак за разноврсна картичка за приказ на картичката за складирање на менито за складирање на менито. Список на пакети 2 x Карактеристики на акрилни лавици - Боја : Транспарентна решетка за складирање на менито за десктоп.

Поврзани производи..