• Свеж
Универзален Камин Вентилатор Генератор Лист Мотор Во Собата Топлина Напојува Вентилатор Додаток Дел Замена Електричен Мотор Комплет За Домашна Професионална Упо
zoom_in

Универзален Камин Вентилатор Генератор Лист Мотор Во Собата Топлина Напојува Вентилатор Додаток Дел Замена Електричен Мотор Комплет За Домашна

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

СИЛНА ПРИСПОСОБЛИВОСТ-Моторите и генераторите се важни делови од вентилаторите на каминот,тие можат да работат за вашиот вентилатор за камин ако е скршен, а потоа вентилаторот за камин може да се стави во употреба КАМИН ВЕНТИЛАТОР ДОДАТОЦИ-Вклучувајќи универзална мотори и огниште вентилатор генератори, подобрување на моќта и перформансите на огништето вентилатор. ТОПЛО ИЗВЕСТУВАЊЕ-Овие додатоци се многу прилагодливи и се погодни за повеќето љубители на камини на пазарот. Ве молиме обрнете внимание на големината и спецификациите при купувањето. ЗАШТЕДА НА ТРОШОЦИ-Ако вашиот вентилатор за камин е скршен, треба да потрошите само мала сума пари за да го купите овој додаток. Ако го замените скршениот, вентилаторот може да се врати на работа и да ви заштеди пари. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА-Мала тежина, мала големина, лесна за чување и носење, добра компатибилност, погодна за љубителите на домашниот камин.Дојдете со клуч за удобен за инсталирање.Погоден за употреба како резервни делови. Џиадиру Продавница е професионален снабдувач на производи за домаќинство.Имаме за цел да создадеме квалитетни производи кои можат да го издржат тестот на времето.Со секоја употреба, ќе ви паднат на ум посебни спомени од неверојатен живот. Спецификација : Тип На Ставка : Додаток За Вентилатор За Камин Материјал : Пластична Тежина : Прибл.

Item Type:
Fireplace Fan Accessory
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 113g / 4oz
Generator Sheet Size:
Approx. 40x40mm / 1.6x1.6in
         :
Package List:
1 x Generator Sheet:
1 x Motor:
1 x Hex Wrench:
        :
Warm Prompt:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..