• Свеж
Самостојно Стартување На Жиро Топката На Зглобот, Засилувач На Рацете, Вежбач На Подлактицата, За Зајакнување На Рацете, Прстите, Коските На Зглобот и Мускулите
zoom_in

Самостојно Стартување На Жиро Топката На Зглобот, Засилувач На Рацете, Вежбач На Подлактицата, За Зајакнување На Рацете, Прстите,

DEN 1580.80

Стока
check Во продавницата

☞[Материјал] : ABS+PP+ железно јадро, умерена тежина, висока стабилност и нема да пукне, добро чувство на рака, земајќи ја предвид убавината и издржливоста ☞[Светла со променлива брзина, шарени од вас] : топката на зглобот со брзината на внатрешната брзина на јадрото, ќе стане светла и шарена, ќе го почувствува шарениотhyам, ќе ја зголеми фитнес забавата. ☞[Добро За Здравјето] : Ефикасно ја враќа болката во зглобот и ја зголемува јачината на прстите, зглобовите, рацете, подлактиците и рамената. Може да се користи како добра алатка за тренирање и обновување на мускулите на раката за да им помогне на фитнес луѓето или постоперативните луѓе за закрепнување за насочен тренинг!. ☞[Контролирана фреквенција на ротација, поголема декомпресија] : колку побрзо се ротира зглобот, толку е посилна силата на ударот и обратно, внатрешната структура на лентата инспирирана од себе е оптимизирана, работи помазно, помал шум и игра непречено. ☞[Лесно за започнување веднаш] : самооптимизација, нема потреба од традиционални врвки за влечење, турнете ја стрелката на патот, пуштете го лесниот почеток. Со ротација на зглобот, почувствувајте ја центрифугалната сила генерирана од топката, можете да ја одржувате топката на зглобот да работи, повеќе игра чекајќи да ја отклучите. Вежбањето, зајакнувањето на телото, доброто тело е поважно Од било Што друго Во вашето слободно време Или друго слободно време Може да ја извади топката на зглобот и да игра некое време исто така е добар избор како подарок за вашите роднини, љубовници и пријатели ☞ ☞ спецификација : Име : Центрифугално Јадро На Балинер За Сила На Зглобот : abs+PP+ железна кореспецификација : 73* 62mmweight : 0,33 kgshell : КОМПЈУТЕР+силиконски прстенпогоден за : фитнес ентузијасти ☞ ☞ пакување 1 : рачна топка*1, Топчеста торба ☞ ☞ како да се користи : 1.

Name:
Wrist Force Centrifugal Ball
Inner core:
ABS+PP+ iron core
Specification:
73* 62MM
Weight:
0.33KG
Shell:
PC+silicone ring
Suitable for:
fitness enthusiasts
☞☞Packing 1:
Wrist ball*1, Ball bag
☞☞ How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
☞☞Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Поврзани производи..