• Свеж
ХОКСВЕЛ 16 2 Парчиња Тешка Помош За Паркирање За Гаражни Ѕидови, Гаџети За Паркирање Штити Автомобил, Затворач За Паркирање Лесен За Инсталирање 2 Пакувања, 16 Л х 3.7 В ?
zoom_in

ХОКСВЕЛ 16 2 Парчиња Тешка Помош За Паркирање За Гаражни Ѕидови, Гаџети За Паркирање Штити Автомобил, Затворач За Паркирање Лесен

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

[ПОСИГУРНО] : надградениот дизајн за помош за паркирање ја зголемува висината на 1,8 инчи, може да спречи гуми поефикасно да работат со затка за паркирање, да избегнат удирање во ѕидовите или други паркирани автомобили Обезбедување на вашиот автомобил на земја подобро и правење паркинг побезбеден секој пат. [ КОРА И СТАП] : овој затворач за гаражни автомобили не треба да се дупчи за да се инсталира, производот има стиропор на задната страна, лесен за инсталирање, лупење и лепење, помага да заштедите простор, специјално дизајниран за вашата внатрешна гаража. [СТАБИЛНОСТ] : Ажурираниот дизајн на лепило за пена од кора и стап ја прави помошта за паркирање да работи поцврсто помеѓу вашиот автомобил и гаражата, ги држи вашите автомобили на место за постабилно поставување на рамномерни патишта и гаражи. Тоа ви помага да паркирате совршено секој пат. [ЕКОЛОШКИ МАТЕРИЈАЛ] : нашата помош за паркирање од 16 инчи за гаражно возило е изработена од материјал за заштита на животната средина без силен мирис како и другите гумени производи. Запирањата на тркалата се со видливи жолти безбедносни ленти за подобрување на видливоста. [СЕТ од 2] : помошта за паркирање секоја големина е 16х3, 7х1, 8 инчи и тежи 2,87 Фунти. Ако имате какви било прашања по купувањето, можете да се консултирате, а ние ќе одговориме и ќе ги решиме во рок од 24 часа.

Поврзани производи..