• Свеж
Zhyh Universal брз метал држење капацитет за прицврстување на прицврстувачот за прицврстување на прицврстувачот Брзо држење за прицврстување за прицврстување за рачна ?
zoom_in

Zhyh Universal брз метал држење капацитет за прицврстување на прицврстувачот за прицврстување на прицврстувачот Брзо држење за

DEN 1134.08

Стока
check Во продавницата

Рачка на метална брава, прицврстувач на рачката 100 кг (220 фунти) држејќи капацит. Погодно за брзо држење на лим или табли со ливчиња, за работа со машини, заварување, склопување на електронска опрема, итн. Разумен дизајн, лесен и удобен за инсталирање и отстранување. Прилагодлива рачка на рачката, безбедна и удобна за работа. Рачка на метална брава, прицврстувач на рачката. 100 кг (220 фунти) држејќи капацит. Погодно за брзо држење на лим или табли со ливчиња, за работа со машини, заварување, склопување на електронска опрема, итн. Разумен дизајн, лесен и удобен за инсталирање и отстранување. Прилагодлива рачка на рачката, безбедна и удобна за работа. Рачка на метална брава, прицврстувач на рачката.100kg (220 фунти) држење капацит. Исклучено за брзо држење на лим или табли со кола, за работа со машини, заварување, склопување на електронска опрема, итн. Разумен дизајн, лесен и удобен за инсталирање и отстранување. Прилагодлива рачка на рачката, безбедна и удобна за работа.

Поврзани производи..