• Свеж
Средба со полирање од дрво метал 10 парчиња од 9 x11 водоотпорна хартија за пескање на шпекула од 60 до 2500 грама, суво/влажна хартија за пескарење, што се користи за авто?
zoom_in

Средба со полирање од дрво метал 10 парчиња од 9 x11 водоотпорна хартија за пескање на шпекула од 60 до 2500 грама, суво/влажна хартија

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Многу погодно за ракување со секакви фрагментарни работи и мали поправки ● Добра отпорност на вода и масло, не е лесно да се витка. ● Погоден за влажно или суво мелење. ● Висококвалитетен силиконски карбид Абразивно, униформа кристално жито, висока ефикасност на мелење. ● Долг сервисен живот, брза дисипација на топлина, не е лесен за блокирање. Многу погодно за ракување со секакви фрагментарни работи и мали поправки. ● Добра отпорност на вода и масло, не е лесно да се витка. ● Погоден за влажно или суво мелење. ● Висококвалитетен силиконски карбид Абразивно, униформа кристално жито, висока ефикасност на мелење. ● Долг сервисен живот, брза дисипација на топлина, не е лесен за блокирање. Од отстранување на гребнатини и гребнатини на wallsидови и табли за затегнување до мазнење дрво или калапи на играчки или мебел, поправка на прирачници или мебел за трева : За производство на автомобили, одржување на автомобили, дрво, бамбус, пластика, боја на боја : ● Добра вода и отпорност на маслото, не е лесно да се навивам ● Погоден за влажно или суво мелење ● висококвалитетен силиконски карбид абразивен, униформно кристално зрно, висока ефикасност на мелење ● Долга Сервисниот живот, брзата дисипација на топлина, не е лесна за блокирање на пакетот вклучува : 10 листови.

28x23cm / 11 x9, 60-2500 tablets:
Polish various car surfaces, plastics, mobile phones, paints and molds:
Suitable for automobile manufacturing, automobile maintenance, wood, bamboo, plastic, paint:
feature:
●Good water and oil resistance, not easy to curl:
●Suitable for wet or dry grinding:
●High-quality silicon carbide abrasive, uniform crystal grain, high grinding efficiency:
●Long service life, fast heat dissipation, not easy to block:
Package includes:
10 sheets

Поврзани производи..