• Свеж
Furrion Vision S 7 инчен безжичен RV систем за резервна копија со 1 задна камера од ајкула, Black & Camco Tastepure RV/Filter Marine Water | Карактеристики Флексибилен заштитник на цревата | Го на?
zoom_in

Furrion Vision S 7 инчен безжичен RV систем за резервна копија со 1 задна камера од ајкула, Black & Camco Tastepure RV/Filter

DEN 511.84

Стока
check Во продавницата

Производ 1 : Лесна филтрација на голем капацитет : Голем капацитет во линискиот филтер за вода трае во просек 3 месеци Производ 2 : Повеќекратни намени : Може да се прикачи на секое стандардно градинарство или црево за вода за да се обезбеди поздрава вода за пиење и чиста вода во целина. Одлично за РВ, чамци, кампери, миленичиња, градинарство и многу повеќе. ПРОИЗВОД 2 : 20 Микрон филтер за талог : Отстранува честички поголеми од 20 микрони; Заштитени од бактерии : Премиум KDF обезбедува заштита од раст на бактерии додека филтерот се чува или не е во употреба. Производ 2 : Вклучува : Флексибилен заштитник на цревото за да се намали вирусот на врските додека го минимизирате треперењето. Производ 1 : Лесна филтрација на голем капацитет : Голем капацитет во линискиот филтер за вода трае во просек 3 месеци. Производ 2 : Повеќекратни намени : Може да се прикачи на секое стандардно градинарство или црево за вода за да се обезбеди поздрава вода за пиење и чиста вода во целина. Одлично за РВ, чамци, кампери, миленичиња, градинарство и многу повеќе. ПРОИЗВОД 2 : 20 Микрон филтер за талог : Отстранува честички поголеми од 20 микрони; Заштитени од бактерии : Премиум KDF обезбедува заштита од раст на бактерии додека филтерот се чува или не е во употреба. Производ 2 : Вклучува : Флексибилен заштитник на цревото за да се намали вирусот на врските додека го минимизирате треперењето. Furrion Vision S 7 Inch Wireless RV Backup System with 1 Rear Sharkfin Camera, Infrared Night Vision and Wide Viewing Angle - FOS07 TASF , Black Lippert Components is a leading supplier of components to the recreational vehicle and residential housing industries, as well as adjacent industries including bus, Карго и приколка за коњи, морски и тежок камион. Со над 65 објекти лоцирани низ САД, Канада, Ирска, Италија и Велика Британија, повеќе од 10,000 членови на тимот работат заедно за да донесат иновативни решенија за производи на пазарот секој ден.

Поврзани производи..