• Свеж
Дрипер за наводнување за градинарство 50 0,2-0,6 мм низок притисок Брзо поврзување на млазниците за прскање вода за наводнување во градина во системот за ладење на маг?
zoom_in

Дрипер за наводнување за градинарство 50 0,2-0,6 мм низок притисок Брзо поврзување на млазниците за прскање вода за наводнување

DEN 1243.20

Стока
check Во продавницата

Овие капечи за спреј за капка по капка се цврсти и издржливи, не се лесни за деформирање и кршење, имаат антикорозии и функции за докажување на протекување и имаат долг животен век Материјал за млазници : Не'рѓосувачки челик. Остров на млазницата : 0,2 ~ 0,6 мм. Притисок : 5bar ~ 15bar. Три-насочен конектор за интерфејс Големина : 6 мм. Овие капечи за спреј за капка по капка се цврсти и издржливи, не се лесни за деформирање и кршење, имаат антикорозии и функции за докажување на протекување и имаат долг животен век. Материјал за млазници : Не'рѓосувачки челик. Остров на млазницата : 0,2 ~ 0,6 мм. Притисок : 5bar ~ 15bar. Три-насочен конектор за интерфејс Големина : 6 мм. Тој е многу погоден за земјоделство, тревници, градини, дворови, оранжерии, цветни леи, базени, итн. Име : лизгачка млазница со низок притисок со атомизирање на филтерот Атозленоузен материјал : Нер! Материјал за конектор за конектор 15barthree-насока : 6 mmthree-насочен конектор Материјал : Метал, Пластика Функција : Анти-пип-вентил, внатрешни филтрации : навлажнување, отстранување на прашина, ладење и разубавување.Панаж50 Атомизирање на млазниците со низок притисок ОР50 ТЕЕ зглобови.

Поврзани производи..