• Свеж
Goocrux (2in1 За Samsung Galaxy Забелешка 10 Плус Случај Сонце И Месечина Жени Девојки Симпатична Ѕвезди Простор Телефон Покритие Со Слајд Камера Капак+Прстен Носителот Мода Зл?
zoom_in

Goocrux (2in1 За Samsung Galaxy Забелешка 10 Плус Случај Сонце И Месечина Жени Девојки Симпатична Ѕвезди Простор Телефон Покритие Со Слајд

DEN 303.84

Стока
check Во продавницата

Компатибилност : овој случај е дизајниран За Samsung Galaxy Note 10 плус (6,8 инчи) и не е компатибилен со други модели Премиум Материјал : оваа футрола 10 Плус е изработена од висококвалитетен компјутерски материјал, удобен на допир, издржлив, цврст и отпорен на отпечатоци, лесен за инсталирање и отстранување. Ротирачки Држач За Прстен : овој случај Галакси Забелешка 10 плус има држач за прстен што ротира 360° за да го олесни држењето На Вашата Белешка 10 плус телефон, обезбедувајќи дополнителна безбедност. Исто така, нуди повеќе агли за гледање видеа и филмови. Заштита На Капакот На Лизгачката Камера : уникатниот дизајн додаден на лизгачката патека На оваа футрола Samsung Galaxy Note 10 плус му овозможува на заштитникот на лизгачката леќа непречено да се лизга додека може да се фиксира во одредена положба, ја штити камерата На Galaxy note10 Плус од испакнатини и гребнатини. Уникатен Дизајн : овој телефон samsung note10 plus случај е дизајниран со прекрасни и модни модели, што ја прави Вашата Samsung Galaxy Note 10 плус да изгледа помодерно и попривлечно. Држачот за прстен треба да се отстрани за да се овозможи безжично полнење. Компатибилност : овој случај е дизајниран За Samsung Galaxy Note 10 плус (6,8 инчи) и не е компатибилен со други модели. Премиум Материјал : оваа футрола 10 Плус е изработена од висококвалитетен компјутерски материјал, удобен на допир, издржлив, цврст и отпорен на отпечатоци, лесен за инсталирање и отстранување.

Поврзани производи..