• Свеж
ОМУНИ Подвижни Колички Отстранливи Кеси Со Корпа За Перење Корпа За Перење Количка За Перење Алишта Комунални Колички Со Рачка Тешка Ленена Пречка, Челична Рамка, ?
zoom_in

ОМУНИ Подвижни Колички Отстранливи Кеси Со Корпа За Перење Корпа За Перење Количка За Перење Алишта Комунални Колички Со Рачка Тешка Ленена

DEN 424.00

Стока
check Во продавницата

[Склопувачки Дизајн] Ви Овозможува Едноставно Преклопете ја Корпата рамно за Складирање За Заштеда на Простор Кога не Се Користи или Кога Треба Да Се Транспортира [Големина]- Како што Е Прикажано на Сликата, Големината е 90*85*65см/35.6 Во, 10 кг (22 фунти). [Цврст и Издржлив]-Рамка од Нерѓосувачки Челик, Одвојлива Густа Окса, Отпорна На ' рѓа и Корозија,Носивост На Нг, Едноставен Изглед, Одвојлив. [Комерцијална Ленена Количка]-Поддржете Оптоварување од 100 кг/220 фунти, Стабилно, Лесно За Складирање, Заштедете Простор. [Од Една Соба Во Друга] Ако Не Сакате Поединечно Да Носите Вреќи Што Пукаат Од Купишта Облека, Можете Едноставно Лесно Да Ја Превртите Количката За Перење Во Просторијата За Перење; 4 Вртливите Обезбедуваат Непречено Движење, Така Што денот на Перењето отсега Ќе Биде Ветре. Карактеристики : Издржлив : Материјали, Отпорност На Притисок, Добра Цврстина, Стабилност На Be150kgng : Четири Ролки, Лесен За Движење Универзален Дизајн На Ролери : Ротирачки 360°Универзалното Тркало Е Изработено од Издржливи Материјали и може да се Ротира 360° за Да се Олесни Одењето.Лесно За Склопување : Вклучувајќи Јасни Упатства и Хардвер за Инсталација.Опис : Оваа Тркалачка Количка е Убав И Корисен Додаток На Куќата. Неговиот Едноставен И Мултифункционален Дизајн Се Совпаѓа Со Секое Можно Место Каде Што Сакате да Го Користите и Обезбедува Одлично Организирано Решение За Вашата Кујна, Бања, Дневна Соба И Канцеларија, Исчистете Го Нередот И Ја Прави Вашата Куќа Уредна И Удобна Спецификација : Име : Количка За Перење : Сина Боја : 90*65*80см материјал : Цевка Од Нерѓосувачки Челик + Крпа + Тркала Отпорни На Абење : Перална, Училиште, спална соба, Бања, Плакар, Балкон, Дневна Соба, Семејство, Стан,Колеџ Лесен За Составување : Вклучувајќи Јасни Упатства И Хардвер За Инсталација.

Name:
Laundry Cart
Color:
Blue
Size :
90*65*80Cm
Material:
Stainless Steel Tube + Oxcloth + Wearresistant Wheel
Applied :
Laundry Room, School, Bedroom, Bathroom, Closet, Balcony, Living Room, Family,Apartment,College
Easy to Assemble:
Including Clear Instructions and Installation Hardware.
Package Content:
1*Laundry Cart:
Notice:
Decorative Items Shown in Product Photos Are Not Included.:
the Product Size is Purely Manual Measurement and There is an Error of 12Cm.It is a Normal Phenomenon.:
Please Be Reminded That Due to the Light and Screen Difference, the Item's Color May Be Slightly Different from the Pictures. :

Поврзани производи..