• Свеж
Конекторите за намалување на топлината за намалување на задникот Изолирани водоотпорни електрични жица за лемење прстен терминали обезбедуваат едноставна работ?
zoom_in

Конекторите за намалување на топлината за намалување на задникот Изолирани водоотпорни електрични жица за лемење прстен терминали

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Транспарентната обвивка може да ви овозможи да ја видите внатрешноста, што е погодно за поврзаност со жица Производот се намалува со топлина и внатрешниот зацврстен лепак се топи, жиците се тесни и водоотпорни. Налон ракав аутсорсинг без лента, изолација на вода и електрична енергија, материјалот е не -затегнат, оставен сигурен и издржлив. Сплицето на задникот доаѓа со добра спроводливост на внатрешните врски, кои донесуваат лесна жица. Еден приклучок и еден притисок на двата краја, удобен за докинг, обезбедуваат едноставна работа. Налон ракав аутсорсинг без лента, изолација на вода и електрична енергија, материјалот е не -затегнат, оставен сигурен и траен2. Транспарентната обвивка може да ви овозможи да ја видите внатрешноста, што е погодно за Wire Connection3. Производот се намалува со топлина и внатрешниот зацврстен лепак се топи, жиците се тесни и водоотпорни4. Еден приклучок и еден притисок на двата краја, удобен за докинг, обезбедуваат едноставна работа5. Сплицето на задникот доаѓа со добра спроводливост на внатрешните врски, кои донесуваат лесна жица Вметнување на прецизација : Тип на ставка : Конектори за задникот на топлината на задникот Производство на облик : Барпродукт Боја : црвена, жолта, сина, список со бели пакети : 50 x конектор за затегнување на задникот за топлина100 x конектор за затегнување на топлината 150 x Конектори за затегнување на топлината.

Item Type:
Heat Shrink Butt Connectors
Product Shape:
Bar
Product Color:
Red, yellow, blue, white
Package List:
50 x Heat Shrink Butt Connectorsor:
100 x Heat Shrink Butt Connectorsor:
150 x Heat Shrink Butt Connectors :

Поврзани производи..