• Свеж
Jetec 2 парчиња Добрата коса не е случајно со закажување на дрво знак за дрво сè што ви треба е loveубов. И одлична коса дрвена знак салон за коса, добра коса дрвена знак з?
zoom_in

Jetec 2 парчиња Добрата коса не е случајно со закажување на дрво знак за дрво сè што ви треба е loveубов. И одлична коса дрвена знак

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Пакетот вклучува : вкупно две дрвени украси отпечатени со зборови, отпечатени со [добра коса не е случајно со закажување] и [сè што ви треба е loveубов и одлична коса] соодветно; Двете теми се комбинираат многу добро. Издржливи и соодветни : Овие wallидни украси се изработени од дрво, силни и издржливи, не лесни за носење и може да се применат долго време, а печатењето е јасно и нема да избледи, и лесно е да се обеси или отстрани. Лесно е да се обеси : Овие едноставни украси се лесни за инсталирање и расклопување, тие се опремени со јута јаже што може да се обеси, што може директно да се постави или обеси, каде што треба да ги задоволите вашите различни потреби, и тие се многу практични. Големина : Големината на оваа дрвена декорација мери приближно. 9,84 x 7,48 инчи/ 25 x 19 см, а соодветната големина и распоред може да го направат целиот изглед совршен, и можете да ги ставите каде и да треба да ги украсите. Како подарок : не можете да ги користите само овие рустикални дрвени wallидни знаци дома за да ги украсите вашата берберница и дома, туку можете да им дадете и како практични подароци на пријателите и семејството околу вас; Тие ќе бидат исклучителен подарок. Карактеристики Пакетот вклучува : Вкупно две дрвени украси отпечатени со зборови, отпечатени со [добра коса не случајно со закажување] и [сè што ви треба е loveубов .

Size:
9.84 x 7.48 inch/ 25 x 19 cm
Material:
wood
Color:
as picture shown
Package includes:
1 x Good Hair Isnt by Accident Its by Appointment wood sign :
1 x All You Need is Love...and Great Hair wood sign :
Note:
Manual measurement, please allow little size errors. :
The colors shown on picture may be biased from the true color, please refer the real objects. :

Поврзани производи..