• Свеж
Бинцо Рампа Плочи За Очи Кука Во Форма На Буквата У М5 Дијамантско Сидро Прицврстувач За Прицврстување На Прстенот Заварени Добро Држете Ја Климата Силна Нема Огра?
zoom_in

Бинцо Рампа Плочи За Очи Кука Во Форма На Буквата У М5 Дијамантско Сидро Прицврстувач За Прицврстување На Прстенот Заварени Добро Држете Ја

DEN 140.64

Стока
check Во продавницата

Ценет висок капацитет на напнатостЈамката е заварена заедно на подлогата.Завртките за очи можат да бидат извртени чисто.Плочите за прицврстување се уште се цврсти по наводнување на растенијата.Нема проблем што се користи како загради за замавнување за закачување замав држете тежина за возрасни.Многу цврсти за 220 фунти.Помага за позиционирање.Нема да падне со чести тресење. Чувајте го од ' рѓа, држете цврсто.Мазната издржлива обвивка може да одолее на времето,се држи против различните временски клими,дури и издржа силни ветрови за време на невреме.Исто така, може да ја издржи околината на плажата со солена вода.Убаво за внатрешна и надворешна употреба. Овие плочи за очи се прекрасни сидра.Контра-мијалникот е доволно длабок, главите на завртките нема да се држат надвор.Во комбинација добро.Куките за очи се доволно долги за безбедно да останат во сидрата.Многу значителен и убав финиш.Инсталиран надвор, нема да ' рѓа.Тие се многу тешки.Металот е цврст, јамката е убава и робусна. Зачувај ја твојата time.It лесно е да се монтираат овие во ѕидот за само неколку минути со ударна вежба.Исто така, може да го инсталира директно на дрвената табла.Овие држачи се цврсти и се справуваат. Совети : погрижете се претходно да ги дупчите дупките. Разноврсна употреба : плочите Во Форма На Буквата У функционираат одлично за закачување На Божиќни светла.

Поврзани производи..