• Свеж
2 парчиња 7 Алатка За Чистење прашина за прст И 2 парчиња Ролетни За Чистење На Прозорци Четка За Чистење Рачна Четка За Прсти Климатик Дрвени Ролетни Прашина Нечист?
zoom_in

2 парчиња 7 Алатка За Чистење прашина за прст И 2 парчиња Ролетни За Чистење На Прозорци Четка За Чистење Рачна Четка За Прсти Климатик Дрвени

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●Лесен За Држење Слепиот прашина на Прозорецот има пластична рачка со мазна површина. Рачката е designedономски дизајнирана, лесна и удобна за држење. И ги држи рацете подалеку од нечистотија додека чистите. Ќе добиете 2 парчиња четка за чистење со 7 прсти и 2 парчиња четка за климатизација, доволно за да ги задоволите вашите дневни потреби за чистење. Ролерот за четка е изработен од пената, мек и издржлив. €Широка Примена Овие две прашина Не се користат само за чистење на ролетни, туку се погодни и за чистење вертикални ролетни, отвор за воздух, ролетни за автомобили, тркала за автомобили, патеки за врати, решетка за вентилација, екстракт. €Одвојливи И Перат. Ролерите за четки се одвојуваат, кога ќе се извалкаат, го вадите и го миете. Секоја прачка за чистење опремена со анти-паѓање, лесно можете да ја контролирате четката помеѓу т. ● висока Ефикасност ● четката со 7 прсти може да исчисти 6 ролетни за прозорци одеднаш, четката за валјак може да се притисне поцелосно за да земе повеќе прашина. Четката за климатизација со 3 сечила може да ги исчисти врвовите и дното на две бли. 2 парчиња 7 Алатка За Чистење прашина за прст И 2 парчиња Четка За Чистење На Ролетни За Чистење На Прозорци Рачна Четка За Прсти Клима Уред За Дрво Ролетни Прашина Нечистотија карактеристика : сет ЗА ЧЕТКИ за ЧИСТЕЊЕ прашина од 2 парчиња ќе добиете 2 парчиња четка за чистење со 7 прсти и 2 парчиња четка за климатизација, доволно за да ги задоволите вашите дневни потреби за чистење. Ролерот за четка е изработен од пената, мек и издржлив.●ЧЕТКА со ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ 7-прст може да исчисти 6 ролетни за прозорци одеднаш, четката за ролери може да се притисне поцелосно за да земе повеќе прашина. Четката за климатизација со 3 сечила може да ги исчисти врвовите и дното на две ролетни заедно.€ШИРОКА ПРИМЕНА овие две прашина Не се користат само за чистење на ролетни, туку се погодни и за чистење вертикални ролетни, отвор за воздух, ролетни за автомобили, тркала за автомобили, патеки за врати, решетка за вентилација, вентилатор за екстрактор итн.

Поврзани производи..