• Свеж
Wxxgy Paste Тип на мобилен телефон за полнење за држач за заграда за складирање на држачи за складирање на кујнски држач за кујнски прекинувач за складирање на налепниц?
zoom_in

Wxxgy Paste Тип на мобилен телефон за полнење за држач за заграда за складирање на држачи за складирање на кујнски држач за кујнски прекинувач

DEN 420.80

Стока
check Во продавницата

Преносна леплива полица за прекинувач е убава и практична, што е погодно за живот ABS материјалот е Isng и издржлив. Може да има мали предмети како што се копчињата и мобилните телефони. Може да се постави на видливо место на влезниот трем. Може лесно да се најде кога е потребно. Оваа заграда е многу погодна за расклопување, сигурен и издржлив и може да се смести во дневната соба, спалната соба, бањата, кујната и другите сцени. Заградата е многу едноставна за инсталирање, нема потреба да се удруваат дупки, само залепете лепило хартија на задниот дел, а мобилниот телефон може да се постави на заградата за да се наполни, без да се грижите за растојанието на приклучокот. Преносна леплива полица за прекинувач е убава и практична, што е погодно за живот. ABS материјалот е Isng и издржлив. Може да има мали предмети како што се копчињата и мобилните телефони. Може да се постави на видливо место на влезниот трем. Може лесно да се најде кога е потребно. Оваа заграда е многу погодна за расклопување, сигурен и издржлив и може да се смести во дневната соба, спалната соба, бањата, кујната и другите сцени. Заградата е многу едноставна за инсталирање, нема потреба да се удруваат дупки, само залепете лепило хартија на задниот дел, а мобилниот телефон може да се постави на заградата за да се наполни, без да се грижите за растојанието на приклучокот.

Weight:
232G
Size:
21 X 4 X 10 (Cm)
Color:
White/Grey
Material:
Abs Material
Specifications:
There Isng Adhesive on the Back of the Bracket,The Hollow Design at the Bottom,And the Function of Draining Can Be Loaded with Sponges,Bath Balls and Other Objects.:
the Size is Measured Manually.If There is a Slight Error,Thank You for Your Understanding.:
Package Included:
1 X Storage Rack:
Home Garden Home Garden Home Kitchen Bathroom Bathroom Accessories Cosmetic Organisers :

Поврзани производи..