• Свеж
Тахибел Супер силен лепак за нокти за акрилни нокти и притиснете на ноктите за нокти Акрилно лепило за лепак за лепак за нокти, совршено за лажна акрилна уметност н?
zoom_in

Тахибел Супер силен лепак за нокти за акрилни нокти и притиснете на ноктите за нокти Акрилно лепило за лепак за лепак за нокти, совршено

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Гел за лепак за четка Tachibelle е совршен за зајакнување на природни нокти, обвивки од свила и фиберглас, поправки и системи за фиберглас Не-жолтиот формула гел смола е разноврсна, нудејќи максимална сила и флексибилност за сите работи за нокти. Четка на гелови и систем на стаклени стакло. „Професионална употреба“. Гел за лепак за четка Tachibelle е совршен за зајакнување на природни нокти, обвивки од свила и фиберглас, поправки и системи за фиберглас. Не-жолтиот формула гел смола е разноврсна, нудејќи максимална сила и флексибилност за сите работи за нокти. Четка на гелови и систем на стаклени стакло. „Професионална употреба“. Гел за лепак за четка Tachibelle е совршен за зајакнување на природни нокти, обвивки од свила и фиберглас, поправки и системи за фиберглас. Не-жолтиот формула гел смола е разноврсна, нудејќи максимална сила и флексибилност за сите работи за нокти. Четка на гелови и систем на стаклени стакло. „Професионална употреба“.

Поврзани производи..