• Свеж
Вода тапа, 304 не'рѓосувачки челик црн wallид, мантил, мат ретро бања мијалник, тапа за мијалник за бања и делови машина за миење садови за градинарска тапа за вода за ба?
zoom_in

Вода тапа, 304 не'рѓосувачки челик црн wallид, мантил, мат ретро бања мијалник, тапа за мијалник за бања и делови машина за миење садови за градинарска

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

【Удобно за употреба】 Оваа црна тапа за бања е опремена со не-капе керамички диск вентил, кој има долг животен век, мазна рака и заштита на рака 【Висок квалитет】 Направен од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик со одлична обработка на полска завршница, докажана од 'рѓа, стабилна и издржлива, анти-експлозија, анти-замрзнување и анти-пукање. 【Површински третман】 Матната црна тапа за бања се третира со напредна опрема и занаетчиство, што не е лесно да се избледи, отпорни на гребење и лесни за чистење. 【Широк спектар на апликација】 Погоден за USIN во кој било дом и за поставување на домови, алишта за перење или употреба на отворено, а водата ќе тече брзо. 【Лесна рата】 Фина изработка и стилски изглед. Лесно за инсталирање и расклопување, може да се инсталира независно, лесен за употреба, безбеден и сигурен. 【Удобно за употреба】 Оваа црна тапа за бања е опремена со не-капе керамички диск вентил, кој има долг животен век, мазна рака и заштита на рака. 【Висок квалитет】 Направен од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик со одлична обработка на полска завршница, докажана од 'рѓа, стабилна и издржлива, анти-експлозија, анти-замрзнување и анти-пукање. 【Површински третман】 Матната црна тапа за бања се третира со напредна опрема и занаетчиство, што не е лесно да се избледи, отпорни на гребење и лесни за чистење. 【Широк спектар на апликација】 Погоден за USIN во кој било дом и за поставување на домови, алишта за перење или употреба на отворено, а водата ќе тече брзо. 【Лесна рата】 Фина изработка и стилски изглед. Лесно за инсталирање и расклопување, може да се инсталира независно, лесен за употреба, безбеден и сигурен. Оваа тапа за машина за перење е направена од високо квалитетен материјал, густа и издржлива. Церемичен кертриџ на диск, без протекување на вода. Погодна машина за перење или базен со четки, за кујна, бања, употреба на балкон итн. Карактеристики : 1. Направено од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик со одлична обработка на полски финиш, отпорна на 'рѓа, стабилна и трајна, анти-експлозија, анти-замрзнување и анти-анти -Какирање.

Condition:
100% Brand New
Material:
304 stainless steel+Ceramic(Valve Core)
Color:
As Pictures Shown
Type:
Washing Machine, Mop Pool(optional)
Weight:
Approx.178g~180g/6.3oz~6.3oz
Package list:
 
1 x Stainless Steel Faucet:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.  :

Поврзани производи..