• Свеж
Гел Полски дизајн на нокти уметнички Stamper - 12 парчиња печат за нокти плоча поставена алатка за печат за нокти цветни убавини марки за пеперутка за бавно сушење на но?
zoom_in

Гел Полски дизајн на нокти уметнички Stamper - 12 парчиња печат за нокти плоча поставена алатка за печат за нокти цветни убавини марки за пеперутка

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен стампер на ноктите : Овие материјали за уметност на ноктите се изработени од не'рѓосувачки челик кој е издржлив и доволно здрав Овој комплет за полнење на ноктите на пеперутки не е лесен за избледување, отпорен на 'рѓа и деформација. Овие комплети за стампер на ноктите можат да се чуваат долго време. Големина на комплет за печат на ноктите : Димензиите на секој комплет за печат на уметност за нокти на пеперутка е долга 4,72 инчи и ширина 1,57 инчи со изшкуркани рабови и назад за леснотија. Секој комплет за метални печат има многу малку цртежи на различни теми. Бидете внимателни во употреба : Забележување на гел полски е потребен за трансфер на образец. Постојат два вида на полски гел : еден е брз тип на сушење (погоден за квалификувани); Другиот е бавен тип на сушење, што бара осветлување (погодно за почетници). Во случај на користење на полисот за ставање на видот на брзо сушење, не е лесно да се пренесе затоа што полисот за гел за поставување е релативно брз во кондензацијата. Општо препорачуваме друг. Уникатен комплет за стампер за дизајн на ноктите : Овие комплет за маникир за нокти со различни обрасци, вклучувајќи цвеќиња, лисја, мачки, накит, Божиќ и велигденски теми. Можете да изберете какви било стилови за да одговараат на разни пеперутки за матрици на ноктите, а потоа да создадете лични плочи за печат на ноктите на ноктите. Бројки на алатки за дизајн на нокти : Секој комплет за гел за стампер на ноктите за стампер на плочи содржи многу скици и понуди со повеќе избори за создавање соодветен стил и да го направи ноктот привлечен. Овие марки за нокти за метално печат може да бидат совршен подарок за тинејџери и жени. Висококвалитетен стампер на ноктите : Овие материјали за уметност на ноктите се изработени од не'рѓосувачки челик кој е издржлив и доволно здрав. Овој комплет за полнење на ноктите на пеперутки не е лесен за избледување, отпорен на 'рѓа и деформација. Овие комплети за стампер на ноктите можат да се чуваат долго време. Големина на комплет за печат на ноктите : Димензиите на секој комплет за печат на уметност за нокти на пеперутка е долга 4,72 инчи и ширина 1,57 инчи со изшкуркани рабови и назад за леснотија.

Поврзани производи..