• Свеж
Клипови За Крпи За Плажа, Клипови За Пешкири За Столчиња За Плажа Сопито Фламинго Клипови За Крпи Папагал Држач За Крпи За Облека Ватенка Ќебе За Домашен Базен Крст?
zoom_in

Клипови За Крпи За Плажа, Клипови За Пешкири За Столчиња За Плажа Сопито Фламинго Клипови За Крпи Папагал Држач За Крпи За Облека Ватенка Ќебе

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

Издржлив Материјал Супер добра моќ за држење. Лесен и заштитен. Симпатичен дизајн. Вклучен пакет : 2 ПАРЧИЊА клипови за крпи за плажа фламинго+ 2 ПАРЧИЊА клипови за папагалски крпи, тие се вклопуваат во повеќето големини на столчиња за плажа. Исто така, клиповите за пешкири за столчиња за плажа се слатки и практични, што ви го олеснува животот и уживате во вашето време. Издржлив Материјал : овие штипки за крпи се направени од пластика и се издржливи и преносливи, кои можат да се користат долго време. Исто така, супер добра моќност за држење, изворите на клипот се толку силни, што ги одржува крпите безбедни и на место. Основни работи За Семејство Или Патување : големите разноврсни клипови може да се фиксираат на столици за плажа. Нема повеќе крпи што ви го дуваат столот или се лизгаат на столот на плажа. Исто така одлично за закачување на облеката или костимот за капење да се исуши на линија. Погодно За Употреба : овие клипови за крпи за базен се преносливи и лесни и лесно може да се носат, користејќи за патување, студентски домови, базен, внатрешен или надворешен простор. Тие се практични алатки за држење крпи, облека, влажни костими за капење, јоргани, јоргани, суви ќебиња или други работи во ветровити денови. Уникатен Дизајн : клипови за крпи за столчиња За Плажа со шема на розови фламинго и папагал, а прекрасните светли бои го олеснуваат наоѓањето стол со овие клипови.

Поврзани производи..