• Свеж
Двослоен Автоматско Тркалање Пијалок Сода За Пиво Може Организатор За Складирање,Проѕирен Пластичен Диспензер За Конзервирана Храна,Решетка За Складирање За Зам?
zoom_in

Двослоен Автоматско Тркалање Пијалок Сода За Пиво Може Организатор За Складирање,Проѕирен Пластичен Диспензер За Конзервирана Храна,Решетка

DEN 287.84

Стока
check Во продавницата

Држачи за двослојни конзерви за фрижидер,големина на материјал 15"х 7"х 6", овој држач за конзерви е дизајниран да складира до 9 стандарди 330мл/12оз сода, поп конзерва или лименки за пиво Кога ќе ги опуштите лименките од горниот слој или ќе ги извадите лименките од долниот слој, горните лименки автоматски ќе се тркалаат за да го надополнат долниот слој, што е многу погодно и интересно. Овие решетки за диспензери со сода можат да имаат дизајн за заштеда на простор што овозможува максимално складирање и лесно се чисти,ве Молиме исчистете со благ сапун и вода,ве Молиме не ставајте во машина за миење садови. Оваа корпа за организатори е изработена од ВИСОКОКВАЛИТЕТНО МИЛЕНИЧЕ,Може да се користи долго време,Овие канти за замрзнување може да се користат и во полици за оставата, чајната кујна, фиоките, ормарите и работните површини.олеснете го чувањето и организирањето. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО : Ако поради некоја причина не сте целосно задоволни со вашето купување-едноставно кажете ни и ние или ќе го замениме или ќе ви ги вратиме парите!. Овие организатори на конзерви се одлични за создавање чист и организиран фрижидер или оставата,чајната кујна;Идеален За сода,пиво, конзервирано овошје или зеленчук и многу повеќе. Можете да го користите и во бањата за чување тоалети.

Поврзани производи..