• Свеж
О ' КУЛ 220в Безжичен Далечински Управувач Колектор За Прашина Стартер Излез Прекинувач
zoom_in

О ' КУЛ 220в Безжичен Далечински Управувач Колектор За Прашина Стартер Излез Прекинувач

DEN 1247.84

Стока
check Во продавницата

Прекинувачот За Далечински Управувач за Собирање Прашина е режим на меко стартување, кога ќе кликнете на КОПЧЕТО ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на далечинскиот управувач, колекторот за прашина ќе започне автоматски И колекторот за прашина достигнува целосна брзина за 3 секунди откако ќе се вклучи. Кога работата е завршена, кликнете на далечинскиот управувач и колекторот за прашина продолжува да работи уште 2-3 секунди пред да се исклучи. Режимот за меко стартување може да избегне прекумерна моментална струја, да ја забави брзината на пораст на напонот и да го продолжи работниот век на електричните апарати. Електрични спецификации : 15А/220ВАЦ/60хз/2200В/3КС. Фреквенција НА прием НА РФ : 433,92 Мхз. Максимална моментална струја : 20 А.Максимална моментална моќност : 3 КС. Извор на енергија : CR2032 батерија, 210ma/HR. Тековна Подготвеност : 1 u A. Работна струја : 10-15 ма/СЕК. CR2032 копче ќелија се користи. Траењето на батеријата е две години ако Далечинскиот Управувач е неискористен. Се очекува да трае една година под нормална употреба. Вкупната работна струја на сите електрични апарати што се користат со Прекинувачот не смее да надмине 15 А.Далечинскиот Управувач е способен да контролира повеќе единици На Далечински Управувач За Собирање Прашина. Кога има повеќе од една единица Прекинувач во опсегот на далечинско растојание на далечинскиот управувач, проверете дали сите треба да се вклучат истовремено. Автоматски Вакуумски Прекинувач со 15" Кабел За Напојување X 1. Далечински Управувач X 1. CR2032 Монета Батерија X1 (батеријата е вклучена во далечинскиот управувач). Инструкции За Инсталација X 1. Користејќи Го Прекинувачот за Далечински Управувач За Собирање Прашина и Далечинскиот Управувач, можете да го контролирате вашиот колектор за прашина од кое било место во работилницата. Поштедени сте од маката за одење за рачно ракување со колекторот за прашина. Можете лесно да го стартувате или исклучите колекторот за прашина со притискање на копчето ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на Далечинскиот Управувач. УЛ-сертифициран американски стандарден 3-пински приклучок за напојување со НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА. UL-сертифициран американски стандарден кабел ЗА напојување 14 WG. И школка на прекинувачот е направен од годишно-765 пламен отпорен материјал. Бидете побезбедни и посигурни на работа. Далечинскиот Управувач е способен да контролира Повеќе единици Далечински Прекинувач За Собирање Прашина во исто време. Тие се погодни за употреба со различни апарати како што се вакуум, колектор за прашина, напојување, работна ламба итн. Сигналите на Далечинскиот Управувач можат да навлезат во ѕидовите. Ако не се блокирани, сигналите патуваат дури 50 метри. Вклучен пакет : *Автоматски Вакуумски Прекинувач Со 15" Кабел За Напојување X 1; *Далечински Управувач X 1; *CR2032 Монета Батерија X1 (батеријата е вклучена во далечинскиот управувач); *Инструкции За Инсталација X 1. Влезен Напон 220 волти НАИЗМЕНИЧНА струја. Максимални 15 засилувачи; максимални коњски сили 3 КС. Прекинувачот За Далечински Управувач е режим на меко стартување, кога ќе кликнете на КОПЧЕТО ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ на далечинскиот управувач, колекторот за прашина ќе започне автоматски. И колекторот за прашина достигнува целосна брзина за 3 секунди откако ќе се вклучи.Кога работата е завршена, кликнете на далечинскиот управувач и колекторот за прашина продолжува да работи уште 2-3 секунди пред да се исклучи. Користејќи Го Прекинувачот за Далечински Управувач За Собирање Прашина и Далечинскиот Управувач, можете да го контролирате вашиот колектор за прашина од кое било место во работилницата.

Поврзани производи..