• Свеж
UXZDX CUJUX Висока прецизност Дигитален мултиметар AC/DC Мерач на капацитивност на задното осветлување
zoom_in

UXZDX CUJUX Висока прецизност Дигитален мултиметар AC/DC Мерач на капацитивност на задното осветлување

DEN 3106.56

Стока
check Во продавницата

Овој производ е стабилен во мерењето на перформансите, со многу мерни функции, безбедни и сигурни и е идеална алатка за мерење и одржување за вас Задниот дел има дизајн на заграда за лесно поставување и едноставно мерење, што е погодно за прегледување на податоци. Задното осветлување со висока дефиниција, погодно за читање при мерење ноќе или на темни места. Кога е достигната Gear NCV и областа за сензори на напон не е близу до колото, се открива кросоверот. Тековниот напон, мултиметарот ќе прикаже и зуи аларми на различни фреквенции. Овој производ е стабилен во мерењето на перформансите, со многу мерни функции, безбедни и сигурни и е идеална алатка за мерење и одржување за вас. Задниот дел има дизајн на заграда за лесно поставување и едноставно мерење, што е погодно за прегледување на податоци. Задното осветлување со висока дефиниција, погодно за читање при мерење ноќе или на темни места. Кога е достигната Gear NCV и областа за сензори на напон не е близу до колото, се открива кросоверот. Тековниот напон, мултиметарот ќе прикаже и зуи аларми на различни фреквенции. Овој производ е стабилен во мерењето на перформансите, со многу мерни функции, безбедни и сигурни и е идеална алатка за мерење и одржување за вас. Податокот има дизајн на заградите за лесно поставување и едноставно мерење, што е погодно за прегледување на податоци.

Поврзани производи..