• Свеж
Лутрон Дива Електронски затемнувач на низок напон | 300 вати, еднополни или 3-насоки | DVSCELV-303P-MN, полноќ
zoom_in

Лутрон Дива Електронски затемнувач на низок напон | 300 вати, еднополни или 3-насоки | DVSCELV-303P-MN, полноќ

DEN 1599.84

Стока
check Во продавницата

Не за употреба со ЛЕР; Работи со 300 W -блескаво или халоген од 120 W За употреба во 3-насочни апликации со електронски низок напон со 300 вати. Прекинувачот на лопатка ја исклучува светлината и на претходно поставено ниво; Малиот прекинувач за лизгање на лизгање обезбедува прецизна контрола на осветлувањето. Одговара на многу постојни прекинувачи во стил на декоратор. Мека локатор светло во надвор од позицијата за лесно наоѓање во темнината. Потребна е неутрална жица. Wallидната плоча не е вклучена. Не за употреба со ЛЕР; Работи со 300 W -блескаво или халоген од 120 W. За употреба во 3-насочни апликации со електронски низок напон со 300 вати. Прекинувачот на лопатка ја исклучува светлината и на претходно поставено ниво; Малиот прекинувач за лизгање на лизгање обезбедува прецизна контрола на осветлувањето. Одговара на многу постојни прекинувачи во стил на декоратор. Мека локатор светло во надвор од позицијата за лесно наоѓање во темнината. Потребна е неутрална жица. Wallидната плоча не е вклучена. Електронскиот електронски електронски прекинувач со ниско-напон на Lutron Diva е едноставно и елегантно решение дизајнирано да одговара на постојните прекинувачи за отворање и додатоци за отворање на дизајнерите. Можете лесно да ги вклучите и исклучите светлата со прекинувачот за стил на лопатка. Додека светлата се вклучени, користете ја контролата на слајдот за да ги прилагодите светлата на посакуваното ниво - создавајќи ја вашата совршена светлина. Прекинувачот на лопатка ги враќа светлата на вашето омилено претходно поставено ниво. Мека светлина на локатор свети во исклучена положба, со што прекинувачот за затемнување е лесен за наоѓање во темница.

Поврзани производи..