• Свеж
Мерсен-TRS400R-600 Волти - 400 Засилувач Временско Одложување-Tr-S Класа Rk5 Осигурувач
zoom_in

Мерсен-TRS400R-600 Волти - 400 Засилувач Временско Одложување-Tr-S Класа Rk5 Осигурувач

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Најпопуларниот осигурувач во индустријата за заштита на моторните кола со напредна технологија на материјали додаден на постојниот производ, осигурувачите За ограничување на времето на одложување На три-Оничните Трс се дизајнирани за прекумерна заштита на моторите и трансформаторите, опремата за влез на услугата, фидер и кола за разгранување Докажаната карактеристика на три-Оничен осигурувач за одложување на времето безбедно се справува со безопасни почетни струи и струи на влечење поврзани со денешните мотори и трансформатори. Сега достапнос опционална технологија за индикација на осигурувачи со разнесени Паметни Точки.Карактеристики/Придобивки : Опционално Индикатор За разнесени осигурувачи со цврста состојба-одложување за стартување на мотори и струи на наплив на трансформатори без непријатно отворање струја-ограничување за низок врв дизајнот во стилот на отфрлање на струјата спречува грешки во замена (кога се користи со препорачани блокови на осигурувачи)етикета Што Лесно се чита За брзо препознавање и замена на брендот метал-врежан датум и број на каталог за следливост и Трајна идентификација телото Од Фиберглас обезбедува димензионална стабилност во суровите индустриски поставки висококвалитетното силика полнење обезбедува брзо гаснење на лакот и високи листови за спецификација на ограничување на струјата и брошури спецификации на производот спецификации на лист за производи спецификации на факти на производот dc напон 300-600 vdc ac напон 600 vac ампер опсег 1/10-600 i.

Поврзани производи..