• Свеж
ЛИОБО 10 парчиња Мини Боречка Игла Привезоци Боречка Топка Шарм Клуч Синџир Спортски Клуч За Тимски Подароци Спортисти Сувенир Фаворизира Подароци Додатоци За Куг?
zoom_in

ЛИОБО 10 парчиња Мини Боречка Игла Привезоци Боречка Топка Шарм Клуч Синџир Спортски Клуч За Тимски Подароци Спортисти Сувенир Фаворизира

DEN 273.44

Стока
check Во продавницата

Пластика ПРИВЕЗОК ЗА КУГЛАЊЕ-Може да биде како мобилен телефон, приврзок за торба, закачувајќи го каде сакате, убав и практичен. БОРЕЧКА ТОПКАТА КЛУЧ СИНЏИР - овој приврзок клуч синџир карактеристики мода, роман и прекрасна цртан филм изглед. ПРСТЕН ЗА КЛУЧЕВИ ЗА КУГЛАЊЕ-совршен приврзок за вашата торба, ранец, клуч за автомобил или друга декорација. БОРЕЧКА ШАРМ ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ-мини куглање дизајниран приврзок за клучеви, исто така сувенир и значаен подарок за љубителите на куглање. Чанта Чанта Торба Шарм-постои прстен на синџирот на клучеви за да се закачите на вашиот ранец, чанти, торба за рамо, паричник. ПРИВЕЗОК ЗА КУГЛАЊЕ-Може да биде како мобилен телефон, приврзок за торба, закачувајќи го каде сакате, убав и практичен. БОРЕЧКА ТОПКАТА КЛУЧ СИНЏИР - овој приврзок клуч синџир карактеристики мода, роман и прекрасна цртан филм изглед. ПРСТЕН ЗА КЛУЧЕВИ ЗА КУГЛАЊЕ-совршен приврзок за вашата торба, ранец, клуч за автомобил или друга декорација. БОРЕЧКА ШАРМ ПРИВРЗОК ЗА КЛУЧЕВИ-мини куглање дизајниран приврзок за клучеви, исто така сувенир и значаен подарок за љубителите на куглање. Чанта Чанта Торба Шарм-постои прстен на синџирот на клучеви за да се закачите на вашиот ранец, чанти, торба за рамо, паричник. Опис боречка игла приврзок за клучеви, материјал : прстенот на приврзокот за клучеви е метален, а топката за куглање е изработена од пластика.

Поврзани производи..