• Свеж
АБУФАН 1 Комплет Капачиња За Дипломирање Миленичиња Капи За Дипломирање Црно Куче Со Жолта Ресел Куче Лигавче 2023 Дипломирање На Кучиња Бандана Шамија Кученце Триа?
zoom_in

АБУФАН 1 Комплет Капачиња За Дипломирање Миленичиња Капи За Дипломирање Црно Куче Со Жолта Ресел Куче Лигавче 2023 Дипломирање На Кучиња

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Уникатен комплет додатоци за облека за дипломирање фотографии! Создадете и оставете убави и незаборавни спомени за вас и вашето домашно милениче Модерен дизајн на елементи за дипломирање го прави вашето домашно милениче да се издвојува од толпата и лесно да го привлече вниманието на луѓето. фотографирање, забави или само за вашето домашно милениче да изгледа поубаво на забавата за дипломирање. Донесете мода и удобност на вашите миленици и направете ги да изгледаат пошармантно. Можете да го облечете вашето домашно милениче за време на сезоната на дипломирање, а шапката нема лесно да падне со дизајнот на ременот. Описова е капа за дипломирање миленичиња и шал од триаголник, една големина за повеќето, погодна за големи, средни и мали кучиња! Направен е со удобни материјали за издржливо време носење миленичиња, безбедно за крзното на миленичето. Забавен начин за украсување на вашето домашно милениче куче, мачка миленичиња или други.Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано-Материјал : Полиестер, cotton-Size : 16.95in(hat)-Size : 68.08in(bib)Пакет Вклучувајќи 1pc x hat1pc x bib.

Поврзани производи..