• Свеж
Сигнализација За Безбедност На Миленичиња Оган Спасување Лепило Поддржани Налепница Налепница. Известување за пожар и Итни Миленичиња.
zoom_in

Сигнализација За Безбедност На Миленичиња Оган Спасување Лепило Поддржани Налепница Налепница. Известување за пожар и Итни Миленичиња.

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Миленичиња Безбедност Алармирање Оган Спасување Налепница Зачувајте Ги Вашите Миленици кога не сте дома!. Висококвалитетни Самолепливи Винил Налепници. Изберете Го Вашиот Омилен Стил и Количина!. Отпорен На Временски Услови! Печатени На Висококвалитетен Винил-Ќе Трае Затворен и Отворен. Самолепливи! Ќе се држи до Вашите Ѕидови, Прозорци, Врати Итн. Еднократно! Може Да Се Отстрани Без Оштетување На Бојата!. Миленичиња Безбедност Алармирање Оган Спасување Налепница. Зачувајте Ги Вашите Миленици кога не сте дома! Се користи Во Над 2 Милиони Домови Во САД Брзо алармирајте ги првите реагирачи на итни случаи локацијата на вашите миленици,мачки,птици или други на кои може да им биде потребна помош од спасувачкиот персонал за време на итен случај. Едноставна Инсталација Кора И Стап, тоа е тоа! Нашите налепници се прилепуваат на сите мазни и суви површини, вклучувајќи : стакло, дрво, пластика и метал. САД Ги Направија Нашите Налепници за Спасување гордо дизајнирани и печатени во САД. Ние користиме оптимални материјали за да создадеме најдобри сигнали за спасување во светот! Ние ја разбираме итноста да ги лоцираме вашите најблиски за време на итни ситуации, и ние сме тука да помогнеме! Пет Оган Спасување Налепница Заштитете ги Сите ваши љубовни придружници Во случај на итна пожарна ситуација! Нашите Налепници за Спасување Пожари за Миленичиња брзо ќе го известат персоналот НА ЕМС За СИТЕ Ваши Миленици што се наоѓаат во вашиот дом.

Поврзани производи..