• Свеж
Заклучување На Поштенско Сандаче Монтирано На Ѕид Вертикално Поштенско Сандаче Станбено Заклучување Безбедно Писмо Поштенско Сандаче Со Заклучување Вертикална ?
zoom_in

Заклучување На Поштенско Сандаче Монтирано На Ѕид Вертикално Поштенско Сандаче Станбено Заклучување Безбедно Писмо Поштенско

DEN 192.00

Стока
check Во продавницата

Многу густ цврст метал,не лесно вдлабнат или скршен, многу тешко се пробива, ја обезбедува безбедноста на вашата пошта Поштенско сандаче за заклучување на ѕид со голем капацитет изработено од галванизирана и алуминиумска легура за цврстина и издржливост. Должноста за поштенско сандаче што може да се заклучи држи повеќе пораки, групна пошта, документи, весници, списанија, мала парцела, пакет и испораки на пошта. Поштенското сандаче за монтирање на ѕид што може да се заклучи е изградено од тежок галванизиран челик. Малиот капацитет располага со испораки со низок волумен, вклучувајќи списанија, мали поштенски пораки и пликови. Ова е сто цвеќиња кои цветаат во поштенското сандаче. Доследен, лојален, ефтин и ефикасен. Може да се инсталира за неколку минути. Супер е едноставно.Спецификацијаименувае : Материјал За поштенско сандаче : Алуминиумска Големина : 28, 4х12, 5х41цмин метод на инсталација : вклучен Е Пакет За Монтирање На Wallид1 x отворено поштенско сандаче Применлив просторпогоден за закачување во затворени простории или на отворено, голема количина содржина, може да се испраќаат весници, курирски торби итн.Карактеристикамосферски и убав, издржливтебелината Обезбедува Тешка Безбедност и Одржливост имаме силен тим за услуги на клиентите и секогаш сме посветени на обезбедување на клиенти со подобри производи и услуги.

Поврзани производи..