• Свеж
Милениум-Филтри MHFE625-ДЕЛТЕХ FE625-Елемент На Филтерот За Отстранување Масло Со Ултра Висока Ефикасност, Директна Размена
zoom_in

Милениум-Филтри MHFE625-ДЕЛТЕХ FE625-Елемент На Филтерот За Отстранување Масло Со Ултра Висока Ефикасност, Директна Размена

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Гарантирано Ќе Биде Компатибилен со оем производ Сите производи се загарантирани да бидат ослободени од производствени дефекти и да ги исполнуваат или надминуваат фабричките спецификации во однос на вклопувањето, формата и функционалноста. Фотографиите може да бидат општи претстави на производите и периодично се ажурираат. Гарантирано Ќе Биде Компатибилен со оем производ. Сите производи се загарантирани да бидат ослободени од производствени дефекти и да ги исполнуваат или надминуваат фабричките спецификации во однос на вклопувањето, формата и функционалноста. Фотографиите може да бидат општи претстави на производите и периодично се ажурираат. Милениумските Филтри се изградени за да обезбедат супериорна заштита од честички и контаминација што може да резултира со неефикасност, застој и прекумерни трошоци за поправка. Оценките на микроните се движат од 250 микрони до 1 микрон. Квалитетните елементи на филтерот се од суштинско значење за продолжување на животниот циклус на компонентите и намалување на оперативните трошоци.

Поврзани производи..