• Свеж
X Autohaux 40/23pt Hollow тркало заклучување на заклучување на орев против орев за заклучување на тркалото за заклучување навртка за заклучување на завртки за отстранување н?
zoom_in

X Autohaux 40/23pt Hollow тркало заклучување на заклучување на орев против орев за заклучување на тркалото за заклучување навртка за

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

40/23pt Вклучување на тркалото за заклучување на тркалото се користи за отстранување или инсталирање на завртката против кражба на тркалото Совпаѓајте со шемата на клучот со оревите за заклучување на вашиот автомобил. Направено од квалитетен материјал што носи отпорен и издржлив и искривен. Ова е производ што не е ОЕМ, само додаток!. Димензија : 20 x 28mm / 0,79 "x 1,10" (L*H). Надворешен дијаметар : 13,5мм / 0,53 ". Внатрешен дијаметар : 7,5мм / 2,95". Боја : сребрен тон. Материјал : челик. Ве молиме, внимателно проверете ги и споредете ги формите и ознаките на копчињата за заклучување на тркалото на сликата пред да купите. Ве молиме, дозволете 1-2мм разлики како резултат на рачното мерење. 1 x навртка за заклучување на тркалото. Орев за лабава против кражба што се користи за отстранување на завртки за ореви на тркалото за BMW. Спецификација : 40/23pt; Вртежен момент : максимум 120nm. Материјал : Изработено од издржлив челичен материјал, отпорност на абење и искривување. Внимателно : Ве молиме, проверете ги и споредете ги формите и ознаките од копчињата за заклучување на тркалото на сликата пред да купите. Не е наменета за употреба со клуч за удар. Оригиналниот клуч за завртки против кражба е сè уште таму, и можете да изберете да го купите директно според формата на клучот; 2. Ако се изгуби оригиналниот клуч за завртки против кражба, можете да ја споредите шемата за завртки против кражба на гумата со нашата слика и да изберете ист број на квадратни точки и шема.

40/23PT; Torque:
Maximum 120Nm

Поврзани производи..