• Свеж
4PCS компатибилен за модел y 19 инчен сечило на тркалото , компатибилни за Tesla Model y замена на капачето со целосна покривка со високи перформанси на автомобили HubCap
zoom_in

4PCS компатибилен за модел y 19 инчен сечило на тркалото , компатибилни за Tesla Model y замена на капачето со целосна покривка

DEN 923.20

Стока
check Во продавницата

✔ Репукање на отпорност на ветер : Може ефикасно да ја намали отпорноста на ветерот, да ја подобри силата и спортската состојба Material Необичен материјал : Покривот за центри на тркалото на автомобилот е изработен од траен ABS материјал, со долг животен век. Rusting Prevent Rusting : Покривот на центарот на тркалото може да ја намали влегувањето на вода во центарот на тркалото и ефикасно да спречи 'рѓа. Design Дизајн на тока : Задниот дел од капакот на тркалото усвојува дизајн на бравата, а оригиналниот центар за тркала е цврсто стегната 1 : 1 без никаква олабавување или одвојување. Mase Моден изглед : Надградениот и подобрениот капак на тркалото од 19 инчи е поставен во мат црна боја, што може да се користи како совршена декорација и модерен додаток за модификација на автомобили. Тип на материјал : Апсколор : Матна црна боја : 1 парче, 4 парчиња (по избор) Големина : 482.6mm/19 инчиинсталациони Позиција : Метод на предно и задно тркало Метод : Порамнете ја млазницата за гуми и притиснете ја цврстота : заради разликите во ефектите на прикажување и осветлување, ефекти, ефекти на осветлување, ефекти на осветлување, ефекти, ефекти на осветлување, ефекти, ефекти на осветлување, Вистинската боја на предметот може да се разликува малку од бојата прикажана на сликата.

1 piece, 4 pieces (optional):
Size:
482.6mm/19 inches
Installation position:
front and rear wheel hubs
Installation method:
Align the tire nozzle and press it firmly
Note:
Due to differences in display and lighting effects, the actual color of the item may differ slightly from the color shown in the picture. Thank you.:
Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-2cm.:
1:
1 hub cover
4 pieces:
4 pieces x wheel hub cover
Dear customer, thank you for visiting our store. If you have any questions, please feel free to contact us. We will reply to you within 1-12 hours. We hope you have a pleasant shopping experience! :

Поврзани производи..