• Свеж
ВЕЕМОН ЦАРНА гума пумпа за воздушна пумпа за воздушна пумпа за гуми во гуми Електрична пумпа за воздух за гуми автомобили автомобили автомобили компресор за возду?
zoom_in

ВЕЕМОН ЦАРНА гума пумпа за воздушна пумпа за воздушна пумпа за гуми во гуми Електрична пумпа за воздух за гуми автомобили автомобили автомобили

DEN 998.40

Стока
check Во продавницата

Компресор за воздух на автомобили- Компактна големина : Погодно е да се носи, не зафаќајте дополнителен простор Автоматско гума за надувување- лесен за носење и тој ќе стане помошник за итни случаи. Motor Para - Лесен за употреба, само вклучете го вашиот автомобил полесен за моќност, универзален адаптер над гумата и бидете подготвени за надувување. Компресор за воздух во гуми за автомобили- барометар од типот на бирање, лесен за читање на почетниот притисок на гумите. Електрични гуми за надувување- Погоден за надуени автомобили, SUV, мотоцикли, велосипеди, RV и АТВ гуми, како и спортска опрема и играчки за надувување. Компресор за воздух на автомобили- Компактна големина : Погодно е да се носи, не зафаќајте дополнителен простор. Автоматско гума за надувување- лесен за носење и тој ќе стане помошник за итни случаи. Motor Para - Лесен за употреба, само вклучете го вашиот автомобил полесен за моќност, универзален адаптер над гумата и бидете подготвени за надувување. Компресор за воздух во гуми за автомобили- барометар од типот на бирање, лесен за читање на почетниот притисок на гумите. Електрични гуми за надувување- Погоден за надуени автомобили, SUV, мотоцикли, велосипеди, RV и АТВ гуми, како и спортска опрема и играчки за надувување. Список на пакети 1 x Карактеристики на пампер на електрична гума - Материјал : Пластичен/ метален мини компресор за воздух 12 V. - Големина : 13,5 x 12 x 8cm компресор за воздух со барометар. - Боја : Како што е прикажано автоматска електрична пумпа. - Компактна големина : погодно за носење, не зафаќајте дополнителен простор. - Притисок : 20,7 бари/300psi/2069kpa - Напон : DC 12 V. - Барометар од типот на бирање, лесен за читање на почетната пумпа за надувување под притисок на гумите.

Поврзани производи..