• Свеж
Црево за инфлатор на гуми, цевка за продолжување на пумпата за гума Брза инфлација Чак адаптер Стандарден вентил за гуми за гума на црево за надувување на цревата з?
zoom_in

Црево за инфлатор на гуми, цевка за продолжување на пумпата за гума Брза инфлација Чак адаптер Стандарден вентил за гуми за гума

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

【Грог материјал】 : цевката за продолжување на надуени гуми усвои цевка отпорна на надворешна плетенка со висок притисок, со отпорност на притисок до 300psi Целиот метален воздух, преносен адаптер за надувување на гуми Чак, не е лесен за 'рѓа, издржлив, може да се користи долго време. 【Компактна структура】 : Отворениот проток на палецот од 90 - Air со притискање на воздухот овозможува лесно и брзо инфлацијата без раце. Брза врска уста, цврста структура, убава и сјајна, без дамки. Брзо-поврзување чак, компактен структура, стабилна изведба. 【Стабилно и безбедно возење】 : Брзо поврзете ја и исклучете ја млазницата за гуми за да се осигурате дека воздушниот притисок во гумата нема да протекува кога гумата е надуена и исклучена, одржувајќи правилен притисок на гумите, правејќи го возењето постабилен и побезбеден. 【Лесен за употреба】 : Стандардна врска со фино конец на САД (5/16in x 32 TPI), иста како и низата на сите стебла на стандардните вентили на автомобили во САД, компатибилни со внатрешната нишка на Twist - на воздухот Чак. Претворете го пресвртот на надувување на гумите - на воздухот Чак за да се заклучи - на воздухот Чак. 【Широка употреба】 : Одличното запечатување на воздухот Чак гарантира дека нема вознемирувачко истекување на воздухот. Високо -квалитетно засилено гумено црево, издржливо и флексибилно. Цревото за адаптер за пумпа за гуми е лесно да се работи и има широк спектар на апликации. Може да се користи за надувување автомобили/мотоцикли/велосипеди со нас вентили за гуми. 【Грог материјал】 : цевката за продолжување на надуени гуми усвои цевка отпорна на надворешна плетенка со висок притисок, со отпорност на притисок до 300psi. Целиот метален воздух, преносен адаптер за надувување на гуми Чак, не е лесен за 'рѓа, издржлив, може да се користи долго време. 【Компактна структура】 : Отворениот проток на палецот од 90 - Air со притискање на воздухот овозможува лесно и брзо инфлацијата без раце. Брза врска уста, цврста структура, убава и сјајна, без дамки. Брзо-поврзување чак, компактен структура, стабилна изведба. 【Стабилно и безбедно возење】 : Брзо поврзете ја и исклучете ја млазницата за гуми за да се осигурате дека воздушниот притисок во гумата нема да протекува кога гумата е надуена и исклучена, одржувајќи правилен притисок на гумите, правејќи го возењето постабилен и побезбеден. 【Лесен за употреба】 : Стандардна врска со фино конец на САД (5/16in x 32 TPI), иста како и низата на сите стебла на стандардните вентили на автомобили во САД, компатибилни со внатрешната нишка на Twist - на воздухот Чак. Претворете го пресвртот на надувување на гумите - на воздухот Чак за да се заклучи - на воздухот Чак. 【Широка употреба】 : Одличното запечатување на воздухот Чак гарантира дека нема вознемирувачко истекување на воздухот.

Item Type:
Tire Inflator Extension Tube
Material:
Braided Fabric + Brass
Connection Thread:
0.305in x 32TPI (5/16in x32TPI)
Application:
Suitable for car/motorcycle/bicycle inflation with American tire valve.
How to Use:
1. Connect the external thread to the outlet nozzle of the air pump:
2. Connect the quick connect inflation chuck to the tire mouth:
Package List:
1 x Tire Inflator Extension Tube :

Поврзани производи..