• Свеж
Заштитник на тркала раб 16-20 '' Заштитувачи на тркала, прстен за заштита на раб на тркала, Универзален чувар на раб, анти-гребени за рефитации на автомобили за рефитац?
zoom_in

Заштитник на тркала раб 16-20 '' Заштитувачи на тркала, прстен за заштита на раб на тркала, Универзален чувар на раб, анти-гребени за рефитации

DEN 4241.60

Стока
check Во продавницата

Специјално дизајниран за модел 3, универзални тркала од 16-20 инчи По инсталирањето на заштитниците на тркалото на тркалото, можат ефикасно да го заштитат вашиот автомобил, да спречат гребнатини и гребнатини, модата и заштитата ја подобруваат убавината на телото. Заштитници на раб на тркала, за сите модели на автомобили, може да обезбеди повеќе бои, додека ги исполнува барањата за големина на секој клиент. Разгледувајќи ја практичноста и убавината. Надградбата на изгледот, визуелно намалете ја висината на телото на возилото, истакнувајќи го спортскиот стил, заштитете го центарот за тркала од гребнатини. Материјал од најлонски влакна, безбедност и заштита на животната средина, цврстина и издржливост. Ефективно заштитете го центарот за тркала и избегнувајте високи трошоци за поправка. Расклопете ја гумата, отворете ја гумата, ставете го прстенот за заштита на тркалото, а потоа пополнете ја гумата со воздух и инсталирајте ја гумата. Специјално дизајниран за модел 3, универзални тркала од 16-20 инчи. По инсталирањето на заштитниците на тркалото на тркалото, можат ефикасно да го заштитат вашиот автомобил, да спречат гребнатини и гребнатини, модата и заштитата ја подобруваат убавината на телото. Заштитници на раб на тркала, за сите модели на автомобили, може да обезбеди повеќе бои, додека ги исполнува барањата за големина на секој клиент. Разгледувајќи ја практичноста и убавината. Надградбата на изгледот, визуелно намалете ја висината на телото на возилото, истакнувајќи го спортскиот стил, заштитете го центарот за тркала од гребнатини. Материјал од најлонски влакна, безбедност и заштита на животната средина, цврстина и издржливост. Ефективно заштитете го центарот за тркала и избегнувајте високи трошоци за поправка.

Material:
Nylon Fiber Material
Package Weight:
1.5Kg
Packing Size:
60×60×10Cm/23.6×23.6×3.9In
Packaging Includes:
4×Rim Protectors
Installation :
1.Remove the tire and deflate, exposing the edge of the wheel hub.:
2. Insert the protective ring into the hub and clamp it tightly.:
3. With the help of a rubber hammer, inflate the tire while gently tapping the hub ring to make the protective ring fully fit.:
4. Install the full set of protective rings according to the above method and install them back to the original car.:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :

Поврзани производи..