• Свеж
Goo - Ki 6 Пакет Антички Месинг Кујна Повлекува Фиока Рачки, 6.3 Дупка Центар Гроздобер Бронзен Кабинет Повлече, Цинк Легура Цврст Ретро Месинг Рачка Хардвер За Бар Мебе?
zoom_in

Goo - Ki 6 Пакет Антички Месинг Кујна Повлекува Фиока Рачки, 6.3 Дупка Центар Гроздобер Бронзен Кабинет Повлече, Цинк Легура Цврст

DEN 719.84

Стока
check Во продавницата

6 * Пакет Гроздобер Кабинетот Повлекува * Пакувања На Кратки Завртки (6 Пакет). 2 * Пакувања На Отстранливи Завртки (6 Пакет). 1 * Прирачник За Производот. Процес против оксидација. Длабока Дупка Нишка. Лесен За Инсталирање. Античката рустикална атмосфера и изненадувачки елегантен изглед го прават удобно. Рачките изработени од цинк легура цврст материјал е со повисок квалитет и потрајни. Овие гроздобер месинг/сребрени рачки имаат мазни, безбедни рабови и без остра,безбедна нега. Ако барате рачки за украсување на вашата соба, овие рачки ќе направат вашите кабинети да изгледаат поелегантно и повредно. Quest free Matching Free Facher Влече Во Нашата Продавница Се Сите Вистински Goo-Ki, И Секоја Рачка На Кабинетот Е Обезбедена Со Различни Големини и Бои За Да Изберете. Можете Слободно Да Ги Комбинирате За Да Добиете Пријатно Шопинг Искуство!. Quo-Ki Влечење На Кабинетот Може да се Примени На Сите Врати На Вашиот Мебел, Вклучувајќи Кујнски Ормари, Маси За Облекување, Масички Покрај Креветот, Тв Кабинети, Гардероби, Кабинети за Бања И Така Натаму. По Инсталацијата, Тоа Носи Не Само Погодност, Туку Повеќе Забава И Убавина. €€Лесна Инсталација Тој Е Опремен Со Два Вида Завртки : 0,156-31 UNC Завртки за 0,63-0,79 Во Дебелина на Вратата + 0,156-56 UNC Slub Завртки за 0,23-1,6 Во Дебелина На Вратата, Што Може Да Се Примени на Различни Големини На Дебелина На Вратата на Кабинетот, можете Да Го Купите Со Доверба!. €éx За Квалитетот И Материјалот ● Сите Повлекувања На Кабинетот ОД Rald Store Се Направени од 100% Цинк Легура Цврст Материјал. Тој Е Издржлив ние обезбедуваме 30-дневна бесплатна услуга за враќање и размена, за да можете да купите со доверба! Ако имате какви било прашања за време на употребата, ве молиме контактирајте не преку е-пошта. Вклучен е xxix - 2006-31 UNC (M4) завртки + 2*6pcs 0,156-31 Unc (M4) Slub Завртки + 2 * 6pcs 0,156-56 UNC (M4). Quest free Matching Free Facher Влече Во Нашата Продавница Се Сите Вистински Goo-Ki, И Секоја Рачка На Кабинетот Е Обезбедена Со Различни Големини и Бои За Да Изберете.

Поврзани производи..