• Свеж
КАРАКТЕРИСТИЧНИ Шарки На Вратите, Шарка Од Шарка Од Алуминиумска Легура, Врата Од Индустриски Алуминиумски Профил И Додатоци Од Алуминиумска Легура На Прозорци, М?
zoom_in

КАРАКТЕРИСТИЧНИ Шарки На Вратите, Шарка Од Шарка Од Алуминиумска Легура, Врата Од Индустриски Алуминиумски Профил И Додатоци Од

DEN 409.60

Стока
check Во продавницата

Боја : Сребрена, Црна Материјал Од Алуминиумска Легура : - Судир,-Капка, Отпорен На Абење, Гребење-и Не Е Лесен за ' рѓа. Цврсти и Издржливи Задебелени Сечила и Подебели лежишта. Исклучителна-Нула : Убава и Цврста, Не Се Плаши од Оксидација, Без Избледување и Без ' рѓа. Висока Прецизност : Мал Клиренс и Потрајни. Боја : Сребрена, Црна.Материјал Од Алуминиумска Легура : - Судир,-Капка, Отпорен На Абење, Гребење-и Не Е Лесен за ' рѓа.Цврсти и Издржливи Задебелени Сечила и Подебели лежишта.Исклучителна-Нула : Убава и Цврста, Не Се Плаши од Оксидација, Без Избледување и Без ' рѓа.Висока Прецизност : Мал Клиренс и Потрајни.Име на производ : Шарка Од Алуминиумска Легура Материјал На Производот : Метод На Инсталација На Алуминиумска Легура : Ударпакетот Содржи : 12 Парчиња/Комплет, Два Во Секоја Од Трите Црни Големини и Две во Секоја Од Трите Сребрени Големинибелешки : бидејќи Е Потребно Рачно Мерење, Оставете Простор од 1-3 см.Поради Разликите Во Екранот, Бојата Може Да Биде Малку Поинаква од Очекуваната Боја, Ве Молиме Дозволете.(Продаваат Само Главните Производи, А Не Други Производи)Погоден За Кујна Кабинет Без Рамка Со Завртки, Се Користи За Кабинетот Дрвена Кутија.

Поврзани производи..