• Свеж
4 ПАРЧИЊА 2 СМ Пролетна Врата На Шарката Поблиску Модерна Самозатворачка Пружина Иглички За Шарки За Задник Додатоци За Бравата На Вратата Хардверски Дел Се Вклопу?
zoom_in

4 ПАРЧИЊА 2 СМ Пролетна Врата На Шарката Поблиску Модерна Самозатворачка Пружина Иглички За Шарки За Задник Додатоци За Бравата На Вратата Хардверски

DEN 234.88

Стока
check Во продавницата

Издржлива Конструкција : Издржлива конструкција изработена од нерѓосувачки челик, вклучувајќи винилни навлаки за крила, отпорни на ' рѓа и долготрајниМожете да го користите долго време со доверба. Ефект на автоматско Затворање : оваа пружина на бравата на вратата поблиску ги претвора светлите внатрешни врати во врати за автоматско затворање, што го прави поудобно за употреба. Лесна Инсталација : овој додаток за врата може да се инсталира безбедно и лесно без целосно расклопување на шарките и може да се користи со доверба.Ако нешто тргне наопаку со шарките на вашата врата, со задоволство ќе ги замениме. Делови за поправка : оваа пружина на шарката на вратата поблиску може да се користи како дел за замена и поправка за да се заменат оригиналните делови што се оштетени.Должина На Производот : Прибл. Против Гребење : Вратата поблиску може да спречи гребење на вратата, безбедна за употреба, многу практични додатоци за замена на бравата на вратата.Совршен за вратите на кабинетот, вратите на кујнскиот ормар, вратите на кабинетот во спалната соба, вратите на кабинетот во бањата, вратите на кујната итн. Спецификација : Тип На Ставка : Затворање На Вратата На Пружината Материјал : Тежина Од Нерѓосувачки Челик : 198g / 7.0 Должина на производот : Прибл.1 надворешен Дијаметар На пролетта : Прибл.

Item Type:
Spring Hinge Door Closer
Material:
Stainless Steel
Gross Weight:
198g / 7.0oz
Product Length:
Approx.8cm / 3.1in
Spring Outer Diameter:
Approx.2.3cm / 0.9in, Inner Diameter
Applicable:
Keep the door closed, perfect for cabinet doors, kitchen cabinet doors, bedroom cabinet doors, bathroom cabinet doors, kitchen doors, etc.
How to Use:
Installation:
Withthedoorclosed,pullthehingepinupwardenoughtotensionthespringonthepin
Package List:
4 x Door Closer:

Поврзани производи..