• Свеж
Заклучени брави на HASP, 3 -инчен копче за заклучување на копчето за заклучување со завртки за заклучување на бравата за заклучување на бравата за заклучување на врат?
zoom_in

Заклучени брави на HASP, 3 -инчен копче за заклучување на копчето за заклучување со завртки за заклучување на бравата за заклучување на бравата

DEN 206.08

Стока
check Во продавницата

Премиум материјал : Заглавените брави на HASP се изработени од железо и цинк -легура материјал со хромирана завршница, што е силно и издржливо Дебел материјал, не е лесен за деформирање, избледени, 'рѓа. Кога бравата е заклучена во заклучената положба, бравата ја покрива завртката за да спречи случајно отстранување или кражба. Димензии на производот : димензии на тока приближно : 3,77 x 1,25 "/96 x 32mm; Димензии на основата на заклучување : 1,37 x 1,18"/35 x 30мм. Секоја брава има две клучеви, вклучувајќи 6 завртки за монтирање. Може да се користи за да се обезбедат различни мали предмети, вклучувајќи врати, ормани, кутии со алатки, шкафчиња. Лесна инсталација : Заклучувањето на вратата за заклучување на безбедноста е брзо и лесно се инсталира. Кога HASP е затворена, сите завртки се скриени за да се спречи непотребно расклопување. Ова клучно заклучување на HASP ги задржува важните предмети и документи безбедни во фиоки, ормани и многу повеќе. Добро изработка : бравите за заклучување на кабинетот усвојуваат технологија за сплит пински, што е подобро електропланирано на секој детал, не е лесен за 'рѓа и гребнатини; Деловите за внатрешна структура се надградени за да се спречи загубата на јадрото. Повеќекратни апликации : Кабинетите брави со копчиња се користат за мали предмети, вклучувајќи канцеларии, клупи, шкафови, ормани, мали врати, шкафови, кутии со алатки, шкафчиња, итн. Премиум материјал : Заклучените брави на HASP се изработени од материјал од железо и цинк легура со хром Заврши, што е силно и издржливо. Дебел материјал, не е лесен за деформирање, избледени, 'рѓа. Кога бравата е заклучена во заклучената положба, бравата ја покрива завртката за да спречи случајно отстранување или кражба. Димензии на производот : димензии на тока приближно : 3,77 x 1,25 "/96 x 32mm; Димензии на основата на заклучување : 1,37 x 1,18"/35 x 30мм. Секоја брава има две клучеви, вклучувајќи 6 завртки за монтирање. Може да се користи за да се обезбедат различни мали предмети, вклучувајќи врати, ормани, кутии со алатки, шкафчиња.

Поврзани производи..