• Свеж
Кабилок Ѕидни Полици За Складирање Држачи За Хартиени Крпи За Монтирање На Ѕид Диспензерот За Тоалетна Хартија Полица За Тоалетна Ролна Држач За Тоалетно Ткиво Пр?
zoom_in

Кабилок Ѕидни Полици За Складирање Држачи За Хартиени Крпи За Монтирање На Ѕид Диспензерот За Тоалетна Хартија Полица За Тоалетна Ролна Држач За

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ДРЖАЧ ЗА ХАРТИЈА за БАЊА ergономски, практичен дизајн кој одговара насекаде од гроздобер до модерна кујна ТОАЛЕТ РОЛНА ДИСПЕНЗЕРОТ НЕМА АЛАТКИ, НЕМА ДУПЧЕЊЕ, НЕМА ЗАВРТКИ – НЕМА ДУПКИ - Нашиот Држач За Хартиена Крпа за Вшмукување Може да се инсталира без помош на професионален водоводџија или која било друга специјална алатка во сите потребни области – било да е тоа во бањата, кујната, под кабинетот, монтирање на ѕид. БАЊА ХАРТИЈА РЕШЕТКАТА Лесна инсталација со прилагодлива насока на закачалката. ВШМУКУВАЊЕ ХАРТИЈА РЕШЕТКАТА поправете на чисти, суви, рамни, непорозни, сјајни, мазни површини. Како што се : застаклени плочки, порцелански плочки, стакло, огледало, нерѓосувачки челик, пластика, акрилик, културен мермер. Површината мора да биде мазна за правилно вакуумско заптивање. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА користи Елегантен заштеда на простор што ја одржува вашата кујна и бања уредни. ДРЖАЧ ЗА ХАРТИЈА за БАЊА ergономски, практичен дизајн кој одговара насекаде од гроздобер до модерна кујна. ТОАЛЕТ РОЛНА ДИСПЕНЗЕРОТ НЕМА АЛАТКИ, НЕМА ДУПЧЕЊЕ, НЕМА ЗАВРТКИ – НЕМА ДУПКИ - Нашиот Држач За Хартиена Крпа за Вшмукување Може да се инсталира без помош на професионален водоводџија или која било друга специјална алатка во сите потребни области – било да е тоа во бањата, кујната, под кабинетот, монтирање на ѕид. БАЊА ХАРТИЈА РЕШЕТКАТА Лесна инсталација со прилагодлива насока на закачалката. ВШМУКУВАЊЕ ХАРТИЈА РЕШЕТКАТА поправете на чисти, суви, рамни, непорозни, сјајни, мазни површини. Како што се : застаклени плочки, порцелански плочки, стакло, огледало, нерѓосувачки челик, пластика, акрилик, културен мермер. Површината мора да биде мазна за правилно вакуумско заптивање. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА користи Елегантен заштеда на простор што ја одржува вашата кујна и бања уредни. Список на пакети 1 карактеристики На Решетката за Складирање х-Материјал : решетка за вшмукување хартија за Вшмукување со Жица.

Поврзани производи..