• Свеж
Јуанфлк Држач За Тоалетна Хартија Без Удари Со Фиоки,Мултифункционален Држач За Тоалетна Хартија,Водоотпорна Кутија За Цевки За Ролна За Домаќинство, Држач ЗА Хар?
zoom_in

Јуанфлк Држач За Тоалетна Хартија Без Удари Со Фиоки,Мултифункционален Држач За Тоалетна Хартија,Водоотпорна Кутија За Цевки За

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

1 Двослојна кутија за складирање ткиво за складирање и складирање. Полуавтоматски прекинувач, едно копче за отворање, лесно менување хартија, притискање за отворање на капакот, брзо и лесно менување хартија. Едноставно повлечете за да ја отворите практичната и удобна фиока. Непорозна инсталација, повеќе безгрижни, водоотпорни и анти-истекување, побезбедни, тесни и не-мокрење хартиени крпи. Симпатичната "мала куќа" е транспарентно прегледана, а остатокот од хартијата е јасно видлив. Двослојна кутија за складирање ткиво за складирање и складирање. Полуавтоматски прекинувач, едно копче за отворање, лесно менување хартија, притискање за отворање на капакот, брзо и лесно менување хартија. Едноставно повлечете за да ја отворите практичната и удобна фиока. Непорозна инсталација, повеќе безгрижни, водоотпорни и анти-истекување, побезбедни, тесни и не-мокрење хартиени крпи. Симпатичната "мала куќа" е транспарентно прегледана, а остатокот од хартијата е јасно видлив. Добредојдовте во нашата продавница ЈУАНФЛК : искусни сме во прибор за домаќинство и имаме широк спектар на предмети за мебел што се практични и ефтини. Изберете што сакате да однесете дома.Спецификација : Сина, розова материјал : Големина На Производот : Должина : 22 cm Width : 12.5 cm Height : 21.5 Cmproduct Тежина : 500gpackage Вклучени : Ткиво Кутија * 1nstallation метод : 1. Цврсто притиснете на филмот што не означува. Прикачете налепници надолу и без обележување. Вчитајте хартиени крпи.

Blue ,pink:
Material:
PP
Product Size:
Length:
22 cm
Width:
12.5 cm
Height:
21.5 cm
Product Weight:
500g
Package Included:
Tissue Box * 1:
Installation method:
1. Press tightly on the non-marking film.:
2. Attach downwards and non-marking stickers.:
3. Load paper towels.:
4. Put in other items.:
Prevention:
1. This product is suitable for the smooth and flat surface rather than a rough place, and avoid the tile joints.:
2. The wall should be clean, in order to avoid other foreign matter, such as water and oil.:
3. unlabeled air on the label must be emptied, it will affect the remaining air bearing effect even fall off.:
4. Repeat message.If there is dust inside, wash with clean water and allow to dry again.:
Service standards:
If you encounter any problems, please contact us, we will have a professional service staff to solve the problem for you within 24 hours.
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Поврзани производи..